Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda,

Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda,

15 Ağustos 2021 Pazar 14:13
Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda,

Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, 13.08.2021 günü İlimiz Darıca ilçesinde Özbekistan Uyruklu T. A. (30) isimli şahıs, telefonla tanışıp buluştuğu, tanımadığı şahısların aracına bindiği esnada boynuna bıçak dayanarak, içerisinde cep telefonu, kimlik ve bir miktar parasının bulunduğu çantayı alıp, kendisini de araçtan attıklarını beyanla şikâyetçi olmuştur.

Olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen M.K. (24), E.A. (23) ve R.K. (30) isimli şahıslar müştekiye ait telefon ve para ile birlikte yakalanmışlar, çaldıkları para ve telefon müştekiye teslim edilmiştir. Şahıslar yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiştir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi, uyuşturucu ile mücadele ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

                                                                    KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38