Eşini pompalı tüfekle vurdu

Pompalı tüfek ile ateş ederek kovaladığı eşini, sığındığı kafede vurarak yaralayan Sami K. adliyeye sevk edilirken, ‘Bu iş burada bitmedi’ dedi.

Eşini pompalı tüfekle vurdu

Pompalı tüfek ile ateş ederek kovaladığı eşini, sığındığı kafede vurarak yaralayan Sami K. adliyeye sevk edilirken, ‘Bu iş burada bitmedi’ dedi.

25 Aralık 2018 Salı 13:07
Eşini pompalı tüfekle  vurdu

 Eşini pompalıyla vurdu ‘Bu iş burada bitmedi’ dedi

İzmit İlçesi  Seka Sporcu Eğitim  Merkezi mevkiinde  önceki gün meydana gelen korkutucu olayda,  2010 yılında karışmış olduğu bir suçtan dolayı  hükümlü olarak cezevine konulan ve yakın bir  zamanda denetimli serbestlikten  faydalanarak bir okulda görevlendirilen Sami K.,  eşi Gülbeyaz K’nın oğlu ile birlikte  gittiği Seka  Sporcu Eğitim Merkezine geldi. Eşini konuşmak için  bölgede bulunan köprünün altına çağırdı. Eşi Gülbeyaz K. yanına gittiğinde ise  yanına getirdiği pompalı ile ateş açtı.  Eşinin kendisine ateş açtığını gören kadın kaçmaya başladı. Yaklaşık 500 metre koştuktan sonra  Seka Sporcu Eğitim Merkezinde bulunan Keyif kafeye sığındı. Bu esnada   peşinden kafeye gelen  Sami K. eşini   sol ayağından  ve kalçasından yaraladı.

 KOVALARKEN 9 EL ATEŞ ETTİ

Olay esnasında kafede ve çevrede bulunanlar , hemen polis ve 112 ekiplerine haber verdi.  Olay yerine gelen polis ekipleri  Sami K. isimli şahısı olayda kullandığı silah ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Yaralanan eşi Gülbeyaz K. ise, olay yerine gelen ambulans ile   Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Olay esnasında  pompalı tüfek ile 9 el ateş eden ve  1 araca da pompalıdan çıkan saçmalar ile zarar veren  Sami K.,  sağlık raporu alındıktan sonra    Polis merkezine götürüldü.

 BU İŞ BURADA BİTMEDİ

Eşini abisi ile  arasında olduğunu iddia ettiği ilişki nedeni ile vurduğu öğrenilen şahıs, İzmit İlçe Asayiş Şube Müdürlüğünde biten işlemleri sonrasında  sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.  Sami K. adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına dönerek, ‘ Bu iş burada bitmedi’ dedi.  Basın mensuplarının neden yaptınız sorusuna ise  ‘Namus meselesi’ şeklinde yanıt verdi.

Son Güncelleme: 25.12.2018 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38