İnfaz düzenlemesi,için tarih geldi

 İnfaz düzenlemesi hakkında son dakika açıklaması geldi.

İnfaz düzenlemesi,için tarih geldi

 İnfaz düzenlemesi hakkında son dakika açıklaması geldi.

02 Nisan 2020 Perşembe 19:04
İnfaz düzenlemesi,için tarih geldi

Yapılan açıklamada, düzenlemenin şimdiye kadar ve bundan sonra işlenen suçları kapsayacak bir çalışma olduğu bildirildi. İnfaz düzenlemesi hakkında son dakika açıklaması. Kamuoyunda mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi hakkında AK Parti 'den son dakika açıklaması yapıldı.

Yapılan açıklamada infaz düzenlemesinin asla bir af olmadığına yer verildi. Cahit Özkan açıklamasında, bunun önce işlenen suçlar ve bundan sonraki suçları da kapsayacağını söyledi.  AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan düzenleme ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milletimizin, 82 milyonun vicdanında karşılık bularak bir müessese olarak getiriyoruz. Asla bir af müessesi değildir, kesinlikle. Çünkü şu anda yapmakta olduğumuz infaz düzenlemesi hem bugüne kadar işlenmiş hüküm, infaz aşamasına geçilmiş ve yargılama aşamasında bütün suçları kapsamaktadır." dedi.

DAHA SONRA GENEL KURUL

 Yapılan son dakika açıklamasında Cuma günü komisyonda görüşülmesi sonrası infaz düzenlemesinin 7 Nisan 2020 günü Meclis Genel Kurulu 'na geleceğine ve Genel Kurul 'da görüşmelerin yapılacağına yer verildi. 

5 SUÇ KAPSAM DIŞI

Cinsel suçlar, kasten adam öldürme, uyuşturucu, kadına şiddet, terör suçları.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38