KÖRFEZ POLİSİ KALPAZANLARI YAKALADI

Başarılı operasyon sonrasında toplam 22800 TL tutarında sahte yüz liralık banknot ele geçirildi.

KÖRFEZ POLİSİ KALPAZANLARI YAKALADI

Başarılı operasyon sonrasında toplam 22800 TL tutarında sahte yüz liralık banknot ele geçirildi.

11 Nisan 2019 Perşembe 13:43
KÖRFEZ POLİSİ KALPAZANLARI YAKALADI

Tır içinde 22 bin 800 lira sahte para yakalandı.

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Körfez Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri bir büfeye verilmek istenen sahte yüz liranın peşini takip ederek iki kişiyi yakaladı ve tır içinde gizli bölmede saklanan yüklü miktarda paraya el koydu.

Son zamanlarda yakalanan en yüksek miktardaki sahte para operasyonu, Körfez Tütünçiftlik Fatih Mahallesi’nde bir büfeye sahte 100 liralık bozdurulmak istendiğinde ortaya çıktı. Büfecinin ihbarı ile takibe başlayan polis, 41 R…. Plakalı otomobili izlemeye başladı. Otomobil kısa sürede ekipler tarafından yakalandı gözaltına alınan S. Ö. nün yapılan üst ve araç araması sonrasında 2 bin 100 lira tutarında 21 adet sahte yüz liralık banknot ele geçirildi.

Yapılan sorgulama sırasında paraları Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde S.E. adlı tır şoföründen aldığını söyleyince, takibe alınan 35 ZL …. Plakalı tır, Yarımca’da bir limana yük boşaltmaya geldiğinde durduruldu. Polisin savcılık kararı ile tır dorsesin de yaptığı aramada aracın yatak bölümünde gizli bölmeye konulan ve ajanda içinde yer alan toplam 20 bin 300 lira tutarında sahte yüz lira ele geçirildi. Sorgulamaların tamamlanmasından sonra şahıslar adli makamlara teslim edilecekler.

Gözaltına alınan şahıslarla ilgili soruşturma devam ederken, olayla ilgili araştırma sürüyor. Başarılı operasyon sonrasında toplam 22800 TL tutarında sahte yüz liralık banknot ele geçirildiği öğrenildi

Son Güncelleme: 12.04.2019 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38