banner28
banner23
banner36

Sedef Nur Çağlar, İntihar Olayında'ki Tutanak

Körfez ilçesinde Körfezkent 3. Etap’ta meydana gelen olayda Sedef Nur Çağlar misafir olarak gittikleri binanın 7.katından düşerek ağır yaralanmıştı

Sedef Nur Çağlar, İntihar Olayında'ki Tutanak

Körfez ilçesinde Körfezkent 3. Etap’ta meydana gelen olayda Sedef Nur Çağlar misafir olarak gittikleri binanın 7.katından düşerek ağır yaralanmıştı

11 Ocak 2022 Salı 08:56
Sedef Nur Çağlar, İntihar Olayında'ki Tutanak

Olayda Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Ata ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde sürgün edilip çevik kuvvet şube müdürlüğüne  gönderilen polis memuru Orhun Çetinkaya ile evde bulunan Elif Şenli polis tarafından gözaltına alındılar.

3 kişinin şüpheli olduğu olayda tutulan tutanak şöyle:

‘09.01. 2021 günü saat 06:30 sıralarında haber merkezinin intihar anonsu üzerine Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi Körfezkent 3. Etap A11 blok daire 28 adresinde intikal edilmiş olup; Ahmet ATA isimli şahıs kız arkadaşı Sedef Nur ÇAĞLAR ile birlikte arkadaşı olan Orhun ÇETİNKAYA'nın evine misafirliğe geldiğini ve burada alkol aldıktan sonra sabaha karşı bilinmeyen bir nedenle kız arkadaşıyla tartışma yaşadıklarını kız arkadaşının kendisini tartışma esnasında 7. Katın balkonundan attığını beyan etmiş olup olay esnasında evde bulunan Orhun ÇETİNKAYA ve kız arkadaşı Elif ŞENLİ isimli şahıslar olay esnasında uyuduklarını, bağrışmalara uyandıklarını ve balkondan aşağıya baktıklarında Sedef Nur ÇAĞLAR in yerde yattığını gördüklerini beyan etmişlerdir.

Sedef Nur ÇAĞLAR isimli şahıs 112 unsurlarınca Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne intikal ettirilmiş olup hayati tehlikesi devam etmektedir.

Günün nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri bilinen adreste çalışmalara başlamış olup evde bulunan Ahmet ATA, Orhun ÇETİNKAYA ve Elif ŞENLİ isimli şahıslar Cumhuriyet savcısı talimatıyla gözaltına alınmıştır.’

Kocaeli Emniyeti'nin olayla ilgili çok ciddi bir çalışma içinde olduğu ve olayın her yönüyle titiz bir şekilde araştırıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38