AKP Başiskele’de 8 meclis üyesi adayı çekildi

AK Parti Başiskele’de 8 meclis üyesi adayı adaylıktan çekildi

AKP Başiskele’de 8 meclis üyesi adayı çekildi

AK Parti Başiskele’de 8 meclis üyesi adayı adaylıktan çekildi

16 Şubat 2014 Pazar 09:41
AKP Başiskele’de 8 meclis üyesi adayı çekildi
 AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı’na meclis üyesi aday adayı resmi başvurusunu yapan 8 kişi adaylıktan çekildiklerini açıkladı. Muhammed Karaosmanoğlu, Ali Gencer, Mehmet Yirmibeş, İsmail Coşar, Zeki Karataş, Raziye İnan Yazıcı ve Seyfullah Torun partilerine yaptıkları belediye meclis üyesi aday adaylıktan çekildi. Aday adaylarının hiç bir zaman çalışma için parti teşkilatı tarafından çağrılmadıkları, adaylık başvurularıyla ilgili değerlendirme yapılmadığı iddiasıyla adaylık istifası verdikleri dile getirildi.
İstifa edenler ayrıca, İstifa edenler Başiskele Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz ile çalışamayacaklarını aralarında üniversite mezunu olmasına rağmen hangi kriterlere göre meclis üyesi adayları belirlendiği noktasında partinin net açıklama yapmadığını da ifade etti.
Son Güncelleme: 16.02.2014 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38