BAŞİSKELE EMİTT ULUSLARARASI TURİZM FUARINDA

TURİZMİN MERKEZİ OLMAYA ADAY BAŞİSKELE EMİTT FUARINDA

BAŞİSKELE EMİTT ULUSLARARASI TURİZM FUARINDA

TURİZMİN MERKEZİ OLMAYA ADAY BAŞİSKELE EMİTT FUARINDA

21 Ocak 2015 Çarşamba 10:33
 BAŞİSKELE  EMİTT ULUSLARARASI TURİZM FUARINDA

Türkiye’nin nabzını tutan Emitt Turizm Fuarı’nda  Başiskele Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda yerini alıyor. 22-25 Şubat 2014 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek turizm fuarında Başiskele Belediyesi oluşturacağı stantta Başiskele’nin doğal ve kültürel zenginliklerin yanı sıra, Turizm Otellerini ve tesislerini, tanıtım broşürleri, kitap ve dergilerle misafirlere tanıtacak.

 

Turizm değerleri ve turizm profesyonellerinin buluştuğu Akdeniz, Ortadoğu, Güneydoğu Avrupa ve Asya coğrafyasının sayılı fuarlarından biri olarak bilinen Emitt Fuarı kapılarını 22 Şubat Perşembe günü açıyor. Dünyada ve Türkiye’de turizmde öne çıkmak isteyen belediyeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonellerinin her yıl tercih ettiği EMITT Fuarı’nda Başiskele Belediyesi düzenli olarak yerlerini alıyor. İstanbul Büyükçekmece Tüyap’ta 19. Gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt’te Başiskele Belediyesi sağlık turizmi ve termal su kaynaklarıyla ön plana çıkacak.

 

El sanatları,  yöresel ürünler, doğa turizmi, otelleri, Başiskele’nin markası  Yuvacık Suyu ’nu ve en önemlisi güzel doğasının hediyelerinden olan termal suyunu Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen turizm profesyonellerine ve ziyaretçilere anlatacak. Fuar süresince 8 A salonunda Başiskele Belediyesi doğal kaynak suyu Yuvacı Suyu fuar ziyaretçilerine ücretsiz olarak dağıtılacak. 23 Ocak Cuma günü ziyaretçilere açılacak fuar alanında Başiskele Belediyesi Halkoyunları ekibi gösteri yapacak.

Son Güncelleme: 21.01.2015 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38