Başiskele estetikle buluşuyor

Başiskele Belediyesi yeşil alanlarda, meydan ve kavşaklarda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmalarıyla ilçenin çevresini daha da güzelleştiriyor.

Başiskele estetikle buluşuyor

Başiskele Belediyesi yeşil alanlarda, meydan ve kavşaklarda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmalarıyla ilçenin çevresini daha da güzelleştiriyor.

11 Kasım 2016 Cuma 14:45
Başiskele estetikle buluşuyor

 Başiskele Belediyesi yeşil alanlarda, meydan ve kavşaklarda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmalarıyla ilçenin çevresini daha da güzelleştiriyor. Bu kapsamda süs havuzları, giriş kapıları, estetik saat kuleleri ile görsel güzelliği zenginleştiren Başiskele Belediyesi iki mahallede daha benzer bir çalışma gerçekleştirecek.

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz göreve geldiği günden bu yana ilçenin kent estetiği ve kentsel tasarımına değer veren çalışmaları ilçelere kazandırıyor. Estetik şehir kapısı, kemençe saat kulesi, Barbaros Mahallesi saat kulesi, Osmanlı çeşmeleri, yunuslu saat kulesi, tema parklar, prestij caddeler, Selçuklu mimarisi ile yapılmış semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri de sadece bunlardan bazılarını oluşturuyor. Örnek ve öncü hizmetlerin adresi şeklinde hizmetleri ilçeye kazandıran Başkan Ayaz’ın bu vizyonu takdir topluyor.

 

Osmanlı ve Türk mimarisinden esintilerin yer aldığı, estetik görünümlü iki saat kulesinden birini Yeniköy Merkez Mahallesi Vatan Caddesi kavşağına diğerini ise Kılıçarslan Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerine monte edecek. Osmanlı Çeşmeleri, Saat Kuleleri, üç boyutlu resim çalışmaları ve Süs Havuzu örneklerini yer aldığı Başiskele Kent Estetiği açısından giderek zenginleşiyor. Saat kuleleri gündüz olduğu kadar gecede ışıklandırma sistemiyle de göz kamaştırıyor.

Son Güncelleme: 11.11.2016 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38