BAŞİSKELE NE KAZANIYORSA BİRLİK VE BERABERLİKTEN KAZANIYOR

BAŞKAN AYAZ MUHTARLARLA OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞİSKELE NE KAZANIYORSA BİRLİK VE BERABERLİKTEN KAZANIYOR

BAŞKAN AYAZ MUHTARLARLA OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

27 Mart 2015 Cuma 11:21
BAŞİSKELE NE KAZANIYORSA BİRLİK VE BERABERLİKTEN KAZANIYOR

Başiskele Belediyesi her ay olağan olarak düzenlediği mahalle muhtarlarıyla toplantısını önceki gün bir kahvaltı programı ile gerçekleştirdi.

 Başiskele Belediye Başkanı’nın 20 Mart Cuma günü The Ness termal otelde gerçekleştirdiği “7 yıldızlı kent Başiskele” Lansman toplantısına tam katılımla destek sağlayan muhtarlara teşekkür etmesiyle başlayan program yine tüm muhtarlarım tam katılımıyla gerçekleşti.

 Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “ Başkan yardımcılarımızın sizlere gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde edindiği talep ve isteklerin, önerilerin yer aldığı listeler tarafımıza ulaştı. Bu listeler ile ilgili birimlere gerekli talimatlar yapıldı ve şu an ekiplerimiz çalışmalarını yapıyor. Biz yaptığımız her hizmeti mahalledeki komşularımız için yapıyoruz dolayısıyla beklediğimiz de o hizmetlerin mahalle halkı tarafından sahipleniyor olması.

 Başiskele Belediyesi olarak seçim beyannamemizde ne söz verdiysek hayata geçiriyoruz. Söz verdiklerimizin dışında da bir çok işi yapıyoruz. Mahalle konakları projelerimizin ikincisi Serindere Semt Konağı’nın da açılışı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdik. Doğantepe de şu an semt konağı ve sosyal yaşam merkezimiz ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Vezirçiftliği mahallemizde aynı şekilde. Biz seçim beyannamemizde ne söz verdiysek fazlasıyla gerçekleştirme derdindeyiz. Olmayacak şeylerin sözünü vermedik, söz verdiğimizin de daha fazlasını gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz.

 Ekiplerimiz sahada görevlerini yerine getirirken bizim muhtarlarımızdan beklentimiz çalışmaları bizler gibi yerlerinde takip ederek, hizmetlere sahip çıkarak gördükleri eksiklikleri ve önerilerini bizlerle paylaşmasıdır. Biz bu güne kadar  Başiskele de sizlerin sayesinde birlik ve beraberlik duygusu içinde çalıştık. Hiçbir sorun yaşamadan bir çok seçimi başarı ile de atlattık. Bugün Kocaeli’de en çok çalışan belediyelerden birisiyiz. Her birimiz bulunduğumuz yerde hizmet üretebilmek için bir taş daha nasıl koyabiliriz derdinde olduk.

 Önümüzdeki 4 yıl boyunca yapılaşması çok yoğun bir süreç içindeyiz. Mahallelerinize baktığınızda nüfusun yıllık değişim oranlarını görürsünüz. Bu değişim de beraberinde bir çok hizmet ihtiyacı doğuruyor ve bu ihtiyaçları da karşılamak gerekiyor. Bizler de bunun için tüm ekibimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz.

 Mehmetağa mahallemizdeki kent meydanı çalışmalarımızda ki sorunu %80 oranında çözdük. Sadece otopark için orada 300 ton demir kullanacağız. Biz de rant yok, hizmet var. Önümüzdeki süreç turizm bağlantılarımızı hızlı bir şekilde faaliyete geçirdik. Oturup arkadaşlarımızla, köy muhtarlarımızla yeniden bir toplantı yapıp istişarelerde bulunacağız.  Düşüncelerimizi, geldiğimiz noktayı ve varmak istediğimiz Turizm Kenti Başiskele’yi sizlere aktaracağım.

 Köylü pazarı ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Başiskele sahilinde organik Pazar çalışmalarımız var, köyde üretip de pazara mal getiren biri varsa orada yerini alsın. Başta muhtarlar dernek başkanım olmak üzere tüm muhtarlarımıza Başiskele’ye kazandırmış olduğumuz her hizmet ve eserde sağladıkları destek adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 27.03.2015 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38