Başiskele spor salonu şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Başiskele’de inşa edilen spor salonu şekillenmeye başladı

Başiskele spor salonu şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Başiskele’de inşa edilen spor salonu şekillenmeye başladı

11 Aralık 2014 Perşembe 10:29
Başiskele spor salonu şekilleniyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başliskele’ye yeni modern bir spor salonu kazandırıyor. Spor salonu, salon müsabakaları olan basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının yapılmasına imkan sunacak. Spor salonunun yanında inşa edilen okul tarafından da kullanılacak bin kişi seyirci kapasiteli spor salonunda amatör liglerin maçları da yapılabilecek. Saha ve üç tarafta yer alan tribün kısımlarının kaba inşası tamamlanan salonun birinci kat çalışmaları sürüyor.  

VATANDAŞALARA AÇIK 4 ANTRENMAN SALONU  

 4 bin 870 metrekare alan üzerine kurulan olan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. 2 katlı olacak salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası yer alacak. Salonda halkın kullanabileceği 4 tane de antrenman salonu yer alacak. 

YAPININ ŞEKLİ

Yapının birinci katta büro, kantin, reji odası ve antrenör odası bulunacak.

Yapı içersinde zemin kaplamaları mermer, seramik, pvc kaplama ve ahşap zemin kaplamaları kullanılacak. Salonun çatısı kenet çatı sistemi şeklinde uygulanacak. Salonun dışında kontrollü girişi sağlamak amacıyla çevre duvarı ve 3 adet giriş noktası bulunacak.

Son Güncelleme: 11.12.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38