Başiskele’de kaza: 6 yaralı

Kullar Karamürsel Caddesi üzerinde hatalı şekilde şerit değiştiren bir sürücüye karşı yönden gelen aracın kafa kafaya çarpışması ile feci kaza meydana geldi. Kazada 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Başiskele’de kaza: 6 yaralı

Kullar Karamürsel Caddesi üzerinde hatalı şekilde şerit değiştiren bir sürücüye karşı yönden gelen aracın kafa kafaya çarpışması ile feci kaza meydana geldi. Kazada 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.

31 Ocak 2016 Pazar 19:28
Başiskele’de kaza: 6 yaralı

Kaza, bu sabah saat 12.30 sıralarında Başiskele Kullar Yaylacık Mahallesi Karamürsel Caddesi üzerinde meydana geldi. Yol üzerinde bulunan ve akrabalarına ziyarete gelen Mehmet Kamil Uner idaresindeki 41 BA 284 plakalı otomobil Karamürsel Caddesi Kullar istikametine giderken siteye girmek üzere yolun ortasına yanaştı.  

KAFA KAFAYA GİRDİLER

Uner idaresindeki otomobil siteye giriş sırasında durmayarak yavaş yavaş yoluna devam etti. Karşı istikametten gelen Umut Taşkın idaresindeki 41 DS 610 plakalı aracı ile yolunda seyrederken site önünde önüne çıkan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın ardından Taşkın idaresindeki araç yoldan çıkarak yan yattı. Hızını alamayan araç site önünde bulunan otobüs durağına daldı. Şans eseri durakta kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçmiş oldu. Kazada araç sürücüleri Taşkın hafif şekilde yaralanırken diğer araç sürücüsü Mehmet Kamil Uner ise ağır şekilde yaralandı.

ARAÇTA SIKIŞTI

Taşkın araçta tek olurken diğer araçta sürücü haricinde 6 kişi daha vardı. Araçta sıkışan Fatma Uner (56) için olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri gelerek yaptıkları çalışma sonrasında sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Diğer yaralı olan 3 çocuk Dilek Durna, Çiçek Esma Durna (5) ve Elif Melek Durna (2) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar KOÜ Umuttepe Tıp Fakültesi, Kocaeli Devlet Hastanesi ve Seka Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Mehmet Kamil Uner’in durumunun ağır olduğu diğer 5 yarlının ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 01.02.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38