Başiskele’de Sokaktaki Can Dostlarımıza Güzel İşler

Başiskele Belediyesi, ilçedeki sokak hayvanlarının tedavi ve bakımı için modern bir bakımevi yapmaya hazırlanıyor.

Başiskele’de Sokaktaki Can Dostlarımıza Güzel İşler

Başiskele Belediyesi, ilçedeki sokak hayvanlarının tedavi ve bakımı için modern bir bakımevi yapmaya hazırlanıyor.

27 Aralık 2021 Pazartesi 12:11
Başiskele’de Sokaktaki Can Dostlarımıza Güzel İşler

 

Kentte doğaya saygılı ve insan odaklı çalışmalar yapan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sokaktaki can dostlarımızı da unutmuyor. Başkan Özlü öncülüğünde Yaz-kış demeden sokak hayvanlarına mama desteği sağlayan Başiskele Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Projesi için düğmeye bastı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ SOSYAL MEDYADAN MÜJDEYİ VERDİ

 

Başkan Özlü, hayvanseverlere müjdeyi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Özlü yaptığı paylaşımda, “Sokaktaki can dostlarımız için de güzel işler yapıyoruz. Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi projemiz hazır. Gelecek yıl hizmete alacağımız bakımevimiz can dostlarımız için sıcak ve sevgi dolu olacak.” ifadelerine yer verdi.

 

TOPLAMDA 6100 METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILACAK

 

Sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve beslenme gibi birçok ihtiyacının karşılanacağı bakımevi Sepetlipınar Mahallesi’nde yaklaşık 6100 metrekare alan üzerine inşa edilecek. 2022 yılında hizmete açılması planlanan bakımevinde 164 m² idari bina, 435 m² barınaklardan oluşacak. İdari binada 2 adet veteriner odası, ameliyathane, muayene odası, seminer odası, bekleme ve kayıt odası yer alacak.

 

KUŞLAR DA UNUTULMADI

 

Başiskele Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde kedi ve köpeklerin yanı sıra kuşların da sıcak yuvası olacak. Kentteki yabani hayatın korunması, kuş popülasyonunun çeşitlenmesi ve artırılması için kuş yuvaları da yer alacak. 

 

ÇOCUK OYUN PARKI DA YAPILACAK

 

Can dostlarının tedavisi ve bakımı için bakımevine gelen hayvansever vatandaşları da düşünen Başiskele Belediyesi, çocukların güzel ve eğlenceli vakitler geçirebilmesi için alana çocuk oyun parkı da yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38