Başiskele’de, Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başiskele Belediyesi, vatandaşların taleplerine ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan program dahilinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele’de, Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başiskele Belediyesi, vatandaşların taleplerine ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan program dahilinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

27 Kasım 2019 Çarşamba 21:56
Başiskele’de, Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli nedenlerle bozulan yolları ve kaldırımları tamir ediyor, imar planlarına uygun olarak yeni yol açımı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren belediye ekipleri,vatandaşların kış aylarını daha rahat ve daha güvenli geçirebilmeleri için ilçenin dört bir köşesinde asfalt yama, parke tamiri, kaldırım yapımı ve tamiri, yol açımı ve yağmur suyu mazgallarının yapımı ve tamirini gerçekleştiriyor. 

Belediye ekipleri, Aydınkent Mahallesi Serbest Sokak, Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi, AkdaşSokak ve Barbaros Mahallesi Alim Sokak’ta parke yol tamiri; Serdar Mahallesi Selahattin EyyübiCaddesi ve Ekberşah Sokak, Fatih Mahallesi Sedef Sokak, Doğantepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Kullar Yakacık Mahallesi Beyaz Zambak Sokak, Damlar Mahallesi Şeyh Edebali Caddesi ve Hacı Aslan Caddesi’nde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Başiskeleliler’in yaşamını kolaylaştıran uygulamalarıda hayata geçiren belediye ekipleri, vatandaşların istekleri doğrultusunda ilçe içi ulaşım ağını rahatlatacak çalışmalar kapsamında şuyulandırmasıtamamlanan yolları da imara açıyor. Bu kapsamda ekipler Yaylacık Mahallesi Kıvılcım Caddesi ve Damlar Mahallesi Yazmalı Sokak’ın yol açımını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Seymen Mahallesi Acar Sokak’ta kaldırım tamiri ve Seymen Mahallesi Hacıbey Sokak’ta baskı beton kaldırım çalışmasını bitirerek vatandaşların hizmetine sundular.

BAŞKAN ÖZLÜ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kentin dört bir tarafında yapımı devam eden çalışmaları Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, teknik ekibiyle birlikte inceledi. Daha yaşanabilir bir Başiskele için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini ifade eden Başkan Özlü, “Başiskeleli hemşehrilerimizinhayatını olumsuz etkileyen altyapı ve üst yapısorunlarını çözmek için, komşularımızın hak ettiği hizmeti kendilerine ulaştırmak için belediye ekiplerimiz, ‘Görevden Değil Gönülden Hizmet’ bilinciyle çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında vatandaşlarımızın her hangi bir sorunla karşılaşmaması için personel arkadaşlarımız, çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor. Yaz kış, gece gündüz demeden hemşehrilerimizinhizmetinde, kentimizi daha yaşanabilir hale getirmek için ekibimizle hep birlikte çalışacağız.” diye konuştu.

Personele işlerinde kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Özlü, “Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Son Güncelleme: 29.11.2019 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38