banner28

Başiskele’de Yağmur Çamur Demeden Çalışmalara Devam     

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yağmur çamur demeden devam ediyor.

Başiskele’de Yağmur Çamur Demeden Çalışmalara Devam     

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yağmur çamur demeden devam ediyor.

03 Ocak 2020 Cuma 10:11
Başiskele’de Yağmur Çamur Demeden Çalışmalara Devam     

 

 

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede asfalt bakım-onarım ve yama çalışmaların, kilitli parke taşı bakım-onarım ve yenileme, kaldırım tamir ve bakım çalışmalarına ve tıkanan yağmur suyu kanallarının açılması ve mazgallarının bakımı çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor. 

 

Başiskele’de çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalar yapan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talepleri doğrultusunda ve belirli plan ve programlar çerçevesinde asfalt yol tamirini, parke taş yol ve kaldırım tamirini gerçekleştirirken, yoğun yağışlar sonrası tıkanan yağmur suyu kanallarının açılmasını ve mazgalların tamirini yapıyor.

 

“Görevden Değil Gönülden Hizmet” bilinciyle çalışmalarını yağmur çamur, sıcak soğuk demeden sürdüren ekipler, Ovacık Mahallesi Çuhane Caddesi, Yeşilyurt Mahallesi Pasinler Caddesi, Barbaros Mahallesi Yavuz Selim Caddesi, Yeşilyurt Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi ve Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi’nde soğuk ve yağışlı hava şartlarına uygun torba asfalt yama çalışmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca ekipler, Yeniköy Merkez Mahallesi Asmalı Caddesi ve Neslihan Sokak’ta kilitli parke yol tamiri çalışmalarını sürdürürken, Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Yeniköy Merkez Mahallesi Harmanlık Caddesi ve Yaylacık Mahallesi Yaylacık Caddesi’nde kilitli parke kaldırımlarının deforme olmuş kısımlarının tamir ve bakımlarını yaparak vatandaşların yaya güvenliğini sağladı.

 

SU BASKINLARINA ANINDA MÜDAHALE

 

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılar sonrasında ilçede yaşanan yoğun yağış ve su baskınlarına karşı ilçe genelinde tedbir alarak anında müdahalede bulundular.

 

Belediye ekipleri, yoğun yağışların yaşandığı gün teyakkuzda olarak Yeniköy Merkez Mahallesi Termal Sokak, Tepecik Mahallesi Zorlu Sokak Yeşilyurt Mahallesi Türkler Sokak, Yuvacık Yakacık Mahallesi Kanlıdere Caddesi ve  

Döngel Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde kapanan su kanalların temizliği ve açımı, yağmur suyu kanalı ve mazgallarının tamiratı çalışmalarını gerçekleştirdi ve vatandaşların yoğun yağışların olumsuz durumundan zarar görmesinin önüne geçtiler.

Son Güncelleme: 05.01.2020 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38