Başiskeleli Genç Kızlar Sukulent Atölyesinde

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen sukulent atölyesine genç kızlar yoğun ilgi gösterdi.

Başiskeleli Genç Kızlar Sukulent Atölyesinde

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen sukulent atölyesine genç kızlar yoğun ilgi gösterdi.

16 Mayıs 2023 Salı 11:24
Başiskeleli Genç Kızlar Sukulent Atölyesinde

 

Başiskele’de Genc-i Âlâ Gençlik Modeli çatısı altında yapılan etkinlikler ve faaliyetler ile geleceğin hazinesi çocukların ve gençlerin bilişsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimlerine büyük katkı sunan Başiskele Belediyesi, son olarak sukulent atölyesi ile hem öğrendiler hem de keyifli vakitler geçirdiler.

 

KENTİN DÖRT BİR TARAFINDAKİ GENÇLER KATILDI

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü tarafından kentin dört bir tarafında genç kardeşleri için hizmete açılan gençhanelerde belirli günlerde yapılan etkinliğe onlarca genç kız katılım sağladı.

 

Sukulent atölyesine katılan gençler, sukulent bitkilerini daha yakından tanıma ve yetiştirme konusunda eğitici bir deneyim yaşadılar. Atölyede, sukulentlerin nasıl dikileceği, toprağı ve bakımı gibi konularda bilgiler verildi. Aynı zamanda, sukulentlerin çoğaltılması ve bakımıyla ilgili ipuçları da paylaşıldı.

 

KENDİ SUKULENTLERİNİ DİKTİLER

 

Atölyeye katılan gençler, pratiğe dönüşen etkinliklerde kendi sukulent aranjmanlarını oluşturmak için çeşitli materyallerle çalıştılar. Toprak seçimi, sukulentlerin doğru şekilde dikimi ve dekoratif unsurların kullanımı gibi konular üzerinde pratik yapma fırsatı buldular. Suya ve toprağa dokunan gençler, sukulent saksılarını da kendi elleriyle diledikleri gibi rengarenk boyadılar.

 

Atölyede unutulmaz keyifli anlar yaşayan gençler, sukulent yetiştirme konusunda çok önemli bilgi ve becerileri kazandılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38