banner28
banner23
banner36

Başiskeleliler 23 Nisan'ı Doyasıya Kutladı

Başiskele Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla daha da renklendi ve şenlendi.

Başiskeleliler 23 Nisan'ı Doyasıya Kutladı

Başiskele Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla daha da renklendi ve şenlendi.

24 Nisan 2022 Pazar 19:08
Başiskeleliler 23 Nisan'ı Doyasıya Kutladı

 

 

Başiskele'de Ramazan ayının manevi coşkusunu çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla 7'den 77'ye herkese yaşatan Başiskele Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklara aileleriyle birlikte unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

ÇOLUK ÇOCUK BAŞİSKELE SAHİLİ'NE AKIN ETTİLER

 

İftardan sonra havanın da güzel olmasıyla birlikte Başiskeleliler, sahile belediyenin etkinlik alanına akın ettiler. Güzel bir 23 Nisan gününde Ramazan ayının manevi ruhuna da uygun çeşitli eğlenceli oyunlar ve gösteriler geleceğimizin teminatı çocuklarımız için sahne aldı.

 

HÜSEYİN GONCAGÜL HEM KÜÇÜKLERİ HEM BÜYÜKLERİ GÜLDÜRDÜ

 

Ramazan ayının manevi atmosferini ve 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı bir arada yaşamak isteyen Başiskeleliler'in ilk tercihi olan Başiskele Belediyesi'nin Ramazan Etkinlik Alanı, dün akşam yine doldu taştı. TRT Çocuk Sunucusu ve Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibinin hazırlamış olduğu gösterilerle hem çocuklar hem de büyükler güzel ve eğlenceli bir akşam geçirdi. Eğlenceli sunumuyla çocukların büyük beğenisini toplayan Goncagül, çeşitli yarışmalarla çoluk çocuk herkesi güldürdü.

 

KUKLA TİYATROSU VE İLLÜZYONİST GÖSTERİSİ

 

Ramazan ayı boyunca geleneksel tiyatro oyunlarını ve gösterilerini Başiskeleliler ile buluşturan Başiskele Belediyesi, dün akşam kukla tiyatrosu ve illüzyon gösterileriyle 7'den 77'ye herkese unutulmaz bir gece yaşattı.

 

RAMAZAN ÇADIRI'NDA ÇAYLAR VE KAHVELER İÇİLDİ

 

Başiskele'de komşuluk ilişkilerinin de gelişmesine büyük katkı sunan Başiskele Belediyesi, vatandaşların iftar sonrası çay ve kahve eşliğinde sohbet ve muhabbet noktası oldu. Çocuklar sahnedeki gösterileri izleyip eğlenirken, büyükler de belediyenin ikramı çay ve kahveler ile hoş sohbetler gerçekleştirdiler.

 

ÇEVRE İLÇELERDEN DE GELEN ZİYARETÇİLER VAR

 

Başiskeleli vatandaşlar tarafından büyük beğeni ve ilgi toplayan Ramazan Çadırı’na ve düzenlenen etkinliklere çevre ilçelerden gelen ziaretçiler de akın ediyor. .

 

ÇEŞİTLİ İKRAMLAR

 

Başiskele Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tam bir bayram havasında geçmesini sağlamak için etkinlik alanında Başiskelelilere çeşitli ikramlarda da bulunarak özellikle minikleri bu güzel bayram günlerinde mutlu etti. Pamuk şekeri, Osmanlı macunu, patlamış mısır, Osmanlı şerbeti ve daha birçok ikramlarla çocuklar ve aileleri keyifli ve unutulmaz bir 23 Nisan akşamı yaşadılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38