banner28
banner23
banner36

 Başiskele’nin Genç Yetenekleri Yine Sahnede

Başiskele Belediyesi, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da genç yeteneklere Başiskele Sahili’nde sahne kurarak müzikseverleri bir araya getirmeye devam ediyor.

 Başiskele’nin Genç Yetenekleri Yine Sahnede

Başiskele Belediyesi, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da genç yeteneklere Başiskele Sahili’nde sahne kurarak müzikseverleri bir araya getirmeye devam ediyor.

06 Temmuz 2021 Salı 12:19
 Başiskele’nin Genç Yetenekleri Yine Sahnede

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün Başiskele’de 2021 yılını Gençlik Yılı olarak ilan etmesinin ardından çocuklar ve gençlere yönelik kültür, sanat, spor ve eğitim hizmetlerine ağırlık veren Başiskele Belediyesi, kentin genç müzisyenlerine yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor.

Başiskele Belediyesi’nin  “Bu Yaz Sahile Gel” sloganıyla Başiskele Sahili’nde başlatmış olduğu kültür-sanat etkinliklerinde, “Genç Yetenekler Sahne Sizin” projesi de yer alıyor.  Sahilde kurulan sahnede yetenekli gençler, canlı müzik performanslarıyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattılar.

Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen etkinlikte Fidan Kaya, Mustafa İzzet Kaçanlar, Hakan Ateş, Samet Yücel ve Kaan Turan sahne aldı. Genç müzisyenler sahnede söyledikleri birbirinden güzel şarkılar ve çaldıkları enstrümanlarla sahildeki müzikseverlere güzel bir yaz akşamı yaşattılar.

GENÇ YETENEKLERDEN VE MÜZİKSEVERLERDEN TEŞEKKÜR

“Genç Yetenekler Sahne Sizin” etkinliğinde sahne alan Başiskele’nin genç yetenekleri, kendilerine sahne deneyimi yaşattıkları ve yeteneklerini sunma imkânı sundukları için Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye teşekkür ettiler. Başiskele Sahili’nin güzel manzarasında müzik eşliğinde güzel bir yaz akşamı yaşayan müzikseverler de etkinlikten dolayı Başkan Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.

HER PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA SAHNE GENÇ YETENEKLERİN

Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen “Genç Yetenekler Sahne Sizin” etkinliği yaz boyunca her Pazartesi ve Çarşamba günleri devam edecek. Birbirinden yetenekli gencin sahne alacağı etkinlik saat 21:00’da başlayacak. Başiskele’nin müzikle ilgilenen genç yetenekleri, “Ben de sahne almak istiyorum” diyen, kendine güvenen gençleri Başiskele Belediyesi’nin 444 41 10 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak talepte bulunabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38