BAŞİSKELE’NİN İKİNCİ SEMT KONAĞI HİZMETE AÇILDI

BAŞKAN AYAZ SÖZ VERDİĞİ GİBİ İKİNCİ KONAĞI DA HİZMETE AÇTI 285 metrekare alan üzerine 2,5 kattan oluşan ve Karadeniz iç mimarisi tarzında yapımı tamamlanan Serindere Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi hizmete başladı.

BAŞİSKELE’NİN İKİNCİ SEMT KONAĞI HİZMETE AÇILDI

BAŞKAN AYAZ SÖZ VERDİĞİ GİBİ İKİNCİ KONAĞI DA HİZMETE AÇTI 285 metrekare alan üzerine 2,5 kattan oluşan ve Karadeniz iç mimarisi tarzında yapımı tamamlanan Serindere Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi hizmete başladı.

17 Mart 2015 Salı 01:00
 BAŞİSKELE’NİN İKİNCİ SEMT KONAĞI HİZMETE AÇILDI

 Başiskele’de İlk olarak Sepetlipınar Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ile başlayan ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın seçim beyannamesinde yer alan konaklar yaygınlaşıyor. Hayata dair her şeyin içinde bulunduğu konaklarda mahalle halkının sosyal etkinliklere katılması, çocukların eğitim anlamında geleceğe hazırlanması planlanıyor. Semt konaklarıyla bazı sosyal ve kültürel hizmetlerin vatandaşlara mahallesinde, evinin birkaç metre ötesinde veriliyor. Yapımı kısa sürede tamamlanan Başiskele’nin ikinci Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi Serindere Mahallesi Semt Konağı’nın açılışı hafta sonu gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Jandarma Komutanı Gazi Özdemir, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Başkan Yardımcıları, Serindere Muhtarı ve diğer mahalle Muhtarları, Meclis Üyeleri, Dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

 Açılış konuşmasını yapan Serindere Mahalle Muhtarı Musa Ozkan her zaman yanımızda olan Başiskele Belediye Başkanımıza ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza köyümüze verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

 BAŞKAN AYAZ: “KONAK MAHALLEMİZE HİZMET EDECEK”

 Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise konuşmasında Serindere Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Semt Konağında öğrencilerimiz kütüphane eksikliğini giderecek, mahalle muhtarımız ise misafirlerini rahatlıkla ağırlayabilecek. Bu binada bayanlar için çeşitli seminerler ve kurslar düzenlenecek. Binayı yapıp süs olsun diye burada tutmayacağız. Konağımız aktif olarak bölge halkımıza hizmet verecek. Muhtarlarımızla yaptığımız istişareler sonrasında ise yollarımız içinde çalışmalara başlayacağız. Konağımız Serindere halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ayrıca diğer mahallelerimize yapacağımız konaklarımızın hizmete açılmasıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. dedi.

 İBRAHİM KARAOSMANOĞLU: “ BİZE YAKIŞAN BU KONAKLARDIR”

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise yaptığı konuşmada Emeği geçen Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Kocaeli’nin bütün köyleri ben inanıyorum ki en geç 10 yıl içinde gelişen Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak. Bu rastgele söylenmiş bir söz değil. Çalışmalarımız hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyor. Önceden yerel yönetimler bu hedefleri bize veremiyordu. Şimdi hamdolsun Türkiye’nin önünü açan ufkunu açan halkın seçtiği Cumhurbaşkanımız, yerel yöneticilerimiz, halkımız, gençlerimiz sivil toplum örgütlerimiz var. Biz ülkemizin kalkınmasını ve gelişmesini istiyoruz. Onurlu bir yaşam, onurlu bir hayat istiyoruz. 

Son Güncelleme: 17.03.2015 01:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38