Başiskele’ye spor salonunun ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’ye yapacağı spor salonunun ihalesi gerçekleştirildi

Başiskele’ye spor salonunun ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’ye yapacağı spor salonunun ihalesi gerçekleştirildi

12 Şubat 2014 Çarşamba 11:19
Başiskele’ye spor salonunun ihalesi yapıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de yapılacak spor salonu için ilk adım atıldı ve spor salonu için ihale gerçekleştirildi. Yeni spor salonu, basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının yapılmasına imkan sunacak. Bin kişi seyirci kapasiteli olacak salonda, amatör liglerin maçları yapılabilecek.

 

4 BİN 870 METRKARELİK ALANA   

Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası, hakem odası ve vatandaşların da kullanabileceği 4 tane antreman salonu yer alacak. 4 bin 870 metrekare alan üzerine kurulacak olan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

 

2 KATLI OLACAK

Spor salonunun 2 katlı olarak yapılması planlanıyor. Birinci katta büro, kantin, reji odası ve antrenör odası bulunacak. Yapı içerisinde zemin kaplamaları mermer, seramik, pvc kaplama ve ahşap zemin kaplamaları kullanılacak. Salonun çatısı kenet çatı sistemi şeklinde tasarlandı. Yapı dışında kontrollü girişi sağlamak amacıyla çevre duvarı ve 3 adet giriş noktası bulunacak.

 

4 FİRMA KATILDI

Spor salonu yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için Büyükşehir Belediyesi ihale düzenledi. Oturuma 4 firma teklif verdi. En düşük teklifi 2 milyon 410 bin TL ile Teknik Yapı verirken, en yüksek teklif 4 milyon 351 bin TL ile Atlas İnşaat’tan geldi. İhale komisyonu teklifleri değerlendirdikten sonra işi yüklenecek firma belirlenecek.

 

Firmalar                                Teklifler    

Teknik Yapı                 2 milyon 410 bin TL

Adem Uslu Yapı      3 milyon 147 bin TL

Öv-Ka İnşaat           4 milyon 315 bin TL

Atlas İnşaat             4 milyon 351 bin TL

Son Güncelleme: 12.02.2014 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38