BAŞKAN AYAZ BAŞİSKELE’NİN EN BÜYÜK PARKINI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE GEZDİ

Başiskele'nin en büyük parkı açılışa hazırlanıyor

BAŞKAN AYAZ BAŞİSKELE’NİN EN BÜYÜK PARKINI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE GEZDİ

Başiskele'nin en büyük parkı açılışa hazırlanıyor

24 Aralık 2014 Çarşamba 13:50
BAŞKAN AYAZ BAŞİSKELE’NİN EN BÜYÜK PARKINI ÇOCUKLARLA  BİRLİKTE GEZDİ
 Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın örnek projelerinden biri olan Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi üzerinde bulunan 30 dönümlük parkta çalışmalarda sona yaklaşıldı. Masal kahramanlarının figürlerinin kurulduğu Başiskele’nin en büyük parkı açılışa hazırlanıyor. Halkın yeşillikler içerisinde, rahat bir soluk alacakları alanlar açmaya özen gösterdiklerini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ilçe sakinlerinin hafta sonları uzaklara gitmeden gezip dinlenebilecekleri Başiskele’nin güzelliğine farklı güzellikler katacak yeni çalışmaların artarak devam edeceğini belirti.
Başiskele’nin en büyük parkı olan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda sona yaklaşılan çalışmaları sahada kontrol eden Başkan Ayaz park inşaatı hakkında teknik personelden bilgi aldı. Parkta çocuklar ile bir araya gelen Başkan Ayaz, onlarla birlikte masal figürlerini gezdi. Başiskele'de yaşamanın, çocuk 
olmanın, genç olmanın farkını vatandaşlarına yaptığı hizmetlerle hissettiren Başkan Ayaz sosyal yaşam alanlarına oldukça önem veriyor. Yapımı devam eden Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi'nde bulunan 30 bin metrekarelik alan değişik türde bitki örtüleriyle kaplanacak, aktiviteler için konser ve sergi 
alanları, kafeteryaların bulunacağı park alanında ayrıca piknik alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları bulunacak. Park engellilerin bir noktadan bir noktaya rahat bir şekilde ulaşmaları içinde tasarlandı.Projenin en önemli adımlarından birisi ise çocukların büyük ilgisini çekecek suni sentetik kayak pisti, oyun grupları ve harikalar adası. Gölet'i, şelalesi, seyir terasları ile Fatih Sultan Mehmet Parkı ilçe için önemli sosyal yaşam alanı olacak. Aynı zamanda parkta ücretsiz wireles hizmeti verilecek.
Son Güncelleme: 25.12.2014 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38