BAŞKAN AYAZ EMİTT TURİZM FUARINDA

ULUSLARARASI FUARDA BAŞİSKELE’NİN TANITIMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN AYAZ EMİTT TURİZM FUARINDA

ULUSLARARASI FUARDA BAŞİSKELE’NİN TANITIMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

26 Ocak 2015 Pazartesi 16:50
 BAŞKAN AYAZ EMİTT TURİZM FUARINDA
 BAŞKAN AYAZ EMİTT TURİZM FUARINDA

 

ULUSLARARASI FUARDA BAŞİSKELE’NİN TANITIMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

 

Başiskele Belediyesi 23 - 25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’da düzenlenen, EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı. Fuarın ilk gününde Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Belediye Başkanı yardımcıları, Ak Parti ilçe başkanı Şahin Talus,  tüm meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Başiskele Belediyesi standında yerini alarak açılışa yoğun bir katılım sağlandı.

 Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz önderliğinde 23 Ocak sabahı Belediye Başkanı yardımcıları, Ak Parti ilçe başkanı Şahin Talus,  tüm meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte otobüsle fuar merkezine hareket edildi. Otobüste yolculuk boyunca meclis üyeleri ve muhtarlar ile sohbet eden ve fuarla ilgili bilgi veren Başkan Ayaz, Başiskele’nin 6 yılda turizm açısından geldiği noktayı projeleriyle birlikte anlattı. Tüm mahalle muhtarı ve meclis üyelerine seslenen Ayaz herkesin aktif katılımcı olarak mahallesinde gördüğü her türlü eksikliği belediyeye bildirmek ve yeni proje ve yatırımların halka aktarılmasıyla ilgili hassas bir misyon üstlenilmesi gerektiğinin altını çizdi.

 Başiskele Belediyesi standında BİAŞ’a ait Yuvacık Su standı da yer aldı. Fuarda Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından gelen ziyaretçiler eşsiz tadıyla Yuvacık Su içti. Fuar süresince 10 bin adet pet ve bardak su dağıtıldı.

 Doğal güzelliklere sahip, sağlık ve turizm kenti olma yolunda hızla ilerleyen Başiskele, turizm profesyonellerinin buluştuğu Akdeniz, Ortadoğu, Güneydoğu Avrupa ve Asya coğrafyasının sayılı fuarlarından biri olarak bilinen Emitt Fuarı’nda tüm güzellikleri ile tanıtıldı. Başiskele Belediyesi'nin doğal kaynak suyu Yuvacı Su, fuar ziyaretçilerine ücretsiz olarak ikram edildi. Standı gezmeye gelen misafirlere servi fidesinin de olduğu tanıtım çantaları hediye edildi. Üç gün süren fuarda ki Başiskele tanıtım standına ziyaretçilerin ilgisi oldukça yoğundu.

 Fuara ilçe protokolü ile katılım sağlayan Başkan Ayaz Başiskele’nin turizmin merkezi olma yolunda hızla ilerlediği, yatırım ve projeler ile cazibe merkezi özelliğini koruduğu ve her geçen gün adından söz ettirecek işlere imza attığını dile getirdi. Başkan Ayaz: “Biz her fırsatta Başiskele’de şanslı olanlar oturacak diyoruz, Başiskele’ye tatile gelen turistler ve misafirler de güzel kentimizi keşfetmiş olmanın tüm doyumuyla kendilerine şanslı hissedecekler” dedi. 

Son Güncelleme: 26.01.2015 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38