banner28
banner23
banner36

Başkan Özlü'den Gençlere Özel İnternet Hediyesi

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele'nin şanslı gençleri için internet hediyeli kartvizit uygulaması başlattı.

Başkan Özlü'den Gençlere Özel İnternet Hediyesi

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele'nin şanslı gençleri için internet hediyeli kartvizit uygulaması başlattı.

05 Aralık 2020 Cumartesi 11:06
Başkan Özlü'den Gençlere Özel İnternet Hediyesi

Başiskele'de gelecek nesillere büyük önem veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Koronavirüs tedbirleri kapsamında çoğu vakitlerini evde geçiren gençler için internet erişimini kolaylaştıracak bir uygulama başlattı. Yeni nesil belediyecilik anlayışını göreve geldiği günden itibaren uygulamaya başlayan Başkan Özlü, yeni nesil kartvizit ile içerisinde 1 GB hediye internet bulunan kartları karşılaştığı genlere dağıtmaya başladı. Sosyal medya hesaplarını takip etme sözü alarak dün ilçede karşılaştığı gençlere yeni nesil kartvizitlerini dağıtan Başkan Özlü, genç kardeşlerine uygulamayı da tek tek anlattı. Kartvizitleri alan gençler kart üzerindeki karekodu okutarak 1 GB’lık internet kazanırken, hediyeden dolayı Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'ye çok teşekkür ettiler.

1 YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

Başkan Özlü konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Gençler, internetim bitti cümlesini unutun. Kartvizitlerimizde size özel 1 GB internet var; beni takibe alın, bağlantıda kalın. Bizi gördüğünüz yerde kartvizitimizi isteyin." ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım üzerine sosyal medya hesaplarından yoğun oranda geri dönüşler alan Başkan Özlü, Koronavirüs tedbirleri sebebiyle sokağa çıkamayan gençlere bir müjde daha verdi. Özlü, bu güzel hizmetin 1 yıl boyunca devam edeceğini yine sosyal medyadan gençlere duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38