Başkan Özlü’den 1. Sınıflara Jest ile Eğitime Tam Destek

Başiskele Belediyesi, her eğitim ve öğretim yılında olduğu gibi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda da ilçedeki öğrencilere eğitim desteği sağladı.

Başkan Özlü’den 1. Sınıflara Jest ile Eğitime Tam Destek

Başiskele Belediyesi, her eğitim ve öğretim yılında olduğu gibi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda da ilçedeki öğrencilere eğitim desteği sağladı.

13 Eylül 2022 Salı 15:06
Başkan Özlü’den 1. Sınıflara Jest ile Eğitime Tam Destek

 

1915 BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİNE KIRTASİYE SETİ

 

Başiskele’de eğitime ve geleceğin hazinesi çocuklara büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, öğrenci kardeşlerine yeni eğitim ve öğretim yılında da destek veriyor. “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla hayatın her alanında Başiskelelilere gönülden işler yapan  Başiskele Belediyesi, eğitim hayatına yeni başlayan 1915  birinci sınıf öğrencisine kırtasiye seti hediye etti. Sosyal medyadan da büyük beğeni toplayan Başkan Özlü, çocuklar başta olmak üzere hemşehrilerinin gönlünü kazandı.

 

YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE VE OKUL KIYAFETİ ÇEKİ

 

Eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak amacıyla yardıma muhtaç öğrencileri de unutmayan Başiskele Belediyesi, kırtasiye ve okul kıyafeti alımlarında kullanılmak üzere hediye çeki dağıtımlarına başladı.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrenciler ve velileri, hediye çeklerini eğitim gördükleri okullardan teslim almaya başladılar. Toplamda yaklaşık 840 bin TL’lik hediye çeki dağıtımı yapılırken, eğitim desteği eğitim ve öğretim yılı süresince devam edecek.

 

OKUL BAHÇELERİNE ESTETİK DOKUNUŞLAR

 

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Başkan Özlü’nün talimatıyla, tüm okul bahçelerinde çim biçme, dalları budama, bakım-onarım ve temizlik işlerini de hummalı bir şekilde çalışarak tamamladı. Çocukların eğitim göreceği alanları da önemseyen belediye, ilçenin tüm okullarının bahçelerini de 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’na hazır hale getirerek pırıl pırıl yaptı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: GELECEĞİMİZE YATIRIMLARA DEVAM

 

Kentte her bir çocuğun gönlüne dokunan çocukların Yasin abisi Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her zaman geleceğin hazinesi olarak gördüğü kardeşlerinin yanında olduklarını vurguladı.

 

Başkan Özlü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başiskelemiz’de eğitime, çocuklarımıza ve öğrenci kardeşlerimize destek vererek onların yanında olmaya bu yılda da devam ediyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılında birinci sınıfa başlayan minik kardeşlerimize rengarenk, çeşit çeşit kırtasiye seti dağıttık. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize kırtasiye ve okul kıyafeti yardımında bulunarak sosyal belediyecilik sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Eğitime yaptığımızı maddi ve manevi destekle ilçemizin ve ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda geleceğimiz olan çocuklarımıza yaptığımız her bir yatırım bizler için çok çok önemli. Çünkü bizler geleceğin gençlerin elleri üzerinde yükseleceğini biliyoruz ve bunu her zaman her fırsatta dile getiriyoruz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza güzel ve başarılı eğitim ve öğretim yılı diliyorum.” diye konuştu.

 

ÖĞRENCİ VE VELİLERDEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

 

Başiskele Belediyesi’nin eğitim desteğiyle okullarına mutlu başlayan öğrenciler ve velileri, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine maddi ve manevi her türlü destekleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 13.09.2022 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38