banner28

BAŞKAN YASİN ÖZLÜ: TEŞEKKÜRLER BAŞİSKELEM

31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Başiskele Belediyesi’nin yeni başkanı Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Yasin Özlü oldu.

BAŞKAN YASİN ÖZLÜ: TEŞEKKÜRLER BAŞİSKELEM

31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Başiskele Belediyesi’nin yeni başkanı Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Yasin Özlü oldu.

02 Nisan 2019 Salı 11:01
BAŞKAN YASİN ÖZLÜ: TEŞEKKÜRLER BAŞİSKELEM

Başiskele halkının teveccühü ile Başiskele Belediyesi Başkanlığını kazanan Yasin Özlü, yaptığı açıklamayla kendisine destek veren tüm Başiskele halkına, AK Parti ve MHP Başiskele İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.

Yasin Özlü yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yolda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Partimiz'in takdiri, siz değerli hemşehrilerimizin desteği ile Başiskelemiz'de seçimleri kazanmış bulunuyoruz. Allah’a hamdolsun. Bu zorlu maraton sürecinde bizimle koşup yorulan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Büyük bir fedakârlık göstererek süreçte en büyük destekçim olan kıymetli eşim ve çocuklarıma, gece gündüz demeden seçim çalışmalarımız için yoğun çaba gösteren AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarında görev yapan dava arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Türkiye’mizin bekası için bir araya gelip Cumhur İttifakı’nın oluşturduğumuz MHP Başiskele İlçe Teşkilatına yoğun gayretleri ve çalışmalarımıza verdikleri büyük destek için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Başiskelemiz’e hizmet etmeye birlikte talip olduğumuz ve centilmence bir yarışı tamamladığımız diğer başkan adaylarına da bundan sonraki siyasi yaşamlarında başarılar diliyor, Başiskelemize ve demokrasimize katkıları için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

“Özümüz de Sözümüz de Başiskele” dedik ve tüm hemşehrilerimize bu süreçte ulaşmaya gayret ettik. Seçim çalışmalarımız boyunca bizlere gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörüleriniz için, siz değerli komşularıma ve hemşehrilerime özellikle teşekkür ediyorum. Tüm bu süreçte istemeden de olsa kırdığımız, incittiğimiz bir kardeşimiz olmuşsa bizlere haklarını helal etsin.

Ovacık'tan Sepetlipınar'a Serindere'den Servetiye'ye uçtan uca 209 km² alanda 37 mahallemizde yaklaşık 100 bin nüfuslu tüm Başiskele'yi yeni dönemde kucaklayacağız, tevazu samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliği anlayışıyla çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Her zaman söylediğim gibi, Başiskele benim evim, Başiskeleli komşularım da benim büyük ailem.

Şimdi vakit; Başiskelemiz için yeni bir sayfayı hep birlikte açma vaktidir. Dün ilçemiz için yapılan hizmetlere ve eserlere sahip çıkarak, yeni projelerimizi ve eserlerimizi siz değerli hemşehrilerimize kazandıracağız. Bize destek veren, vermeyen tüm hemşehrilerimizi bu yeni başlangıcın heyecanı ve mutluluğu ile kucaklıyoruz. Bundan sonra birlik, beraberlik, kardeşlik içinde herkes ve her kesim ile birlikte yürümeye devam edeceğiz.”

Son Güncelleme: 02.04.2019 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38