banner28
banner23
banner36

Bayhan’dan senatöryum hastahanesi

MHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Halit BAYHAN seçim çalışmalarına devam ediyor. Esnaf , Pazar ve ev ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

Bayhan’dan senatöryum hastahanesi

MHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Halit BAYHAN seçim çalışmalarına devam ediyor. Esnaf , Pazar ve ev ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

16 Mart 2014 Pazar 10:28
Bayhan’dan senatöryum hastahanesi
Bayhan ve ekibi Karşıyaka Pazarcıyı ve esnafı ziyaret ettiç. Ardından  Döngel Merkez, Serdar Mahallesi esnaflarını ziyaret etti.

Daha sonra Akçaabatlılar Lokalinde mahalleli ile buluştu.

Bayhan esnaf, kahve ve ev ziyaretlerinin yanı sıra hasta ziyaretlerini de aksatmıyor. Açıkgöz sülalesinden Tahir Açıkgöz’ün ameliyat olan annesine de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Halit Bayhan’ı Meclis üyeleri Mustafa GÜRSOY,  Rıza Güven USTA, Recep SEZER,  Nusret AKTAŞ, Abdullah DİZMAN, Adem ER, Memnune GÜNER, Talip TANIL,  Süleyman İRİÇ, Tahir Açıkgöz, Gürkan AKTAŞ’ta yalnız bırakmadı.

 

ARSASI OLANLARA KONUT PROJESİ SÖZÜ

Halit BAYHAN ve ekibi Akçaabatlılar Lokalinde mahalleli ile bir araya geldi. Öncelikle 41 projesinden bahseden BAYHAN merak edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Halit Bayhan kendi arsası olup dar geliri olan ailelere yönelik konut projesinden bahsetti. ‘’Vatandaş ev yapmak istiyor ama proje maliyetini ve ruhsat parasını bile karşılayamıyor. Biz tip projelerle proje maliyetlerini düşüreceğiz. Dar gelirli olup hiç ev sahibi olmayanlardan ruhsat ve iskan maliyetini düşürerek vatandaşlarımıza yardım edeceğiz’ dedi. Bu binaların yine belirli standarlarda ve 100m2’nin altında olacağını da belirtti.

Vatandaşın üstünden rant sağladıklarını söyleyerek’ Bizim dönemimizde böyle olmayacak emin olun. Bizler imar yolsuzluğu yapmayacağız. Herkese eşit hizmet adaletli yönetim diyerek yola çıktık’ dedi.

Bir vatanadaşın sorusu üzerine Vezirçifliği mahallesinin konut bölgesinden sanayi bölgesine dönüştürülmesinin vatandaşa yapılan haksızlığa değinen Bayhan ‘’  Bu soruna çözüm getireceğiz ve vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz’’ dedi.

 

 

SANATORYUM HASTAHANESİ SÖZÜ

Şehrimizin sanayi bölgesi olduğunun önemine dikkat çeken Bayhan

 ‘’ İlçemizde hastalıklarımız çok, sanayi atıkları bizi zehirliyor ve bizim gidebileceğimiz bir sanatoryum hastanemiz bile yok. Şehrimizde birçok insan göğüs hastalığı yaşıyor ve bunun için İstanbul’a gitmek zorunda.

30 mart’ta  bizi Başiskele’de seçerseniz;  Başiskele’ye  sanatoryum hastanesini yapacağız.’ Dedi’

Son Güncelleme: 16.03.2014 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38