banner28
banner23
banner36

Bayhan’dan sosyal konut projesi

MHP Başiskele’de dur durak bilmiyor. Esnaf ve ev ziyaretlerine devam eden Halit Bayhan Sivil Toplum örgütlerini de unutmuyor.

Bayhan’dan sosyal konut projesi

MHP Başiskele’de dur durak bilmiyor. Esnaf ve ev ziyaretlerine devam eden Halit Bayhan Sivil Toplum örgütlerini de unutmuyor.

13 Mart 2014 Perşembe 12:22
Bayhan’dan sosyal konut projesi
 Halit Bayhan ve ekibi önce Kullar Vezirçifliği esnaf ve pazarını ziyaret etti. Oradaki esnafın sorunlarını dinledi ve pazarcılara KAPALI PAZAR projesi sözünü yineledi.

Ardından Yeni  Kamyoncular Derneğine ziyarette bulundu. Dernekte samİmi ve sıcak karşılalanan BAYHAN dernek üyelerine 41 projesinden bahsetti.

Bayhan’ı ekibi yine yalnız bırakmadı. Meclis üyelerinden Mustafa GÜRSOY, Recep SEZER, Nusret AKTAŞ, Talip TANIL, Memnune GÜNER, Nuray SAVCI GÜÇLÜ ve Kadın Kolları’da ziyaretlerde bulundu.

SORUNLAR BİTMİYOR

Dernekte bulunduğu sırada dernek üyelerinin sorunlarını dinledi. O sırada dernek üyesi  bir vatandaş.

 ‘Başkan ev yapamıyoruz eve başlamadan bir sürü hava parası gidiyor buna çözüm getirecek misiniz? Dedi.

Bayhan vatandaşın sorusu üzerine

‘‘Tabi ki zaten 41 projemiz içerisinde dar gelirli ailelere konut projemiz var’ diyerek bu konuda teknik bilgisi olduğunu söyleyerek sözü proje grup başkanı Harita Mühendisi Mustafa GÜRSOY’a devretti.

 

 

BAŞ-KONUT  (SOSYAL KONUT PROJESİ )

Bayhan’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mustafa GÜRSOY projenin detaylarını açıkladı. Projelerin öncelikle dar gelirli aileler için yapılacağını belirten Gürsoy ’’BAŞ-KONUT (Başiskele Konut)  projesi ile Başiskelelileri ev sahibi yapacağız. Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız. Fakat bu evler belirli standartlarda olacak. Bu proje Dar gelirliler için sosyal konut projesidir. ‘’dedi.

Daha Sonra GÜRSOY BAŞ- KONUT  Projesinin Ana Özelliklerini sıraladı.

 

1)      Bu proje dar gelirli vatandaşlarımız için hazırlanmış bir, sosyal konut projesidir.

2)      Evler 100 m2’nin altında olacak. 

3)      Arsaları  İlçemizin daha çok güneyine doğru olan imara yeni açılacak bölgelerde seçeceğiz. Ayrıca arsalar büyük olacağından kat sayısı da fazla olabilecek. Zaten bu konutların ucuz olmasının gerekçelerinin Başiskelenin yeni imara açılan bölgelerinde konut arsa payının düşük olduğu yerlerin seçilmesi olduğunu belirtti.

4)      Proje kapmasamında sosyal donatılarda olacak. Site içersinde olacak binaların. Çocuk parkı, piknik alanı, mescid, toplantı salonu, yürüyüş bantlarınında olduğu , Başiskelenin güneyinde doğaya açılan bir proje olacak.

5)      BAŞ KONUT bir Toplu konut Projesi olduğundan , inşaat maliyetide uygun olacak.

6)      Yapı-İnşaatı mümkün olduğu kadar Başiskele müteahhitleri ile yapılacaktır. Bu yönüyle de Başiskele’de ticaret hacmini yükseltecek bir proje olacaktır.

Başiskele esnafımızada bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

 

Yeni Kamyoncular Dernek Başkanı İsmail ÖZKAR’dan Bayhan ve ekibine de tam destek geldi. Projelerin güzel olduğunu ve Başiskele’yi geliştireceğini söyledi.

 

 

 

YENİKÖY’DE SEÇİM BÜROSU AÇILDI

 

MHP Yeniköy’de seçim bürosu açtı. Oldukça kalabalık olan açılışa Saffet SANCAKLI’ da katıldı.  Meclis üyeleri ve Kadın Kolları da oradaydı.

Kadınlarımız önceliğimiz ve bizim için önemli diyerek Kurdele kesimini Kadın Kolları Başkanı Serap KULAKSIZ yaptı.

 İlk olarak konuşma yapan Saffet SANCAKLI seçime az kaldığını belirterek’ Seçim çalışmalarının daha da hızlandığını söyledi. Bugün bulunduğumuz Yeniköy seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi. Sancaklı ’’ Sandıklarda duracak arkadaşlar dikkatli olsunlar’ diyerek uyarıda bulundu. 

BAYHAN’DAN HODRİMEYDAN

Ardından mikrofona alan Bayhan orada bulunan herkese teşekkürlerini sundu. Bayhan’ Zorlu bir süreçten geçiyoruz dedi. Başiskele’yi gerçek anlamda hakettiği yere taşıyacaklarını belirtti.

Ayaz’a meydan okuyan Bayhan’ Gelsinler nerede olursa olsun görüşelim onlar 5 yıl içinde yaptıklarını anlatsınlar ben yapacaklarımı anlatayım. Hodrimeydan’ dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2014 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38