“ BİZ HEP BİRLİKTE BAŞİSKELE HALKININ HİZMETKÂRIYIZ”

BAŞKAN AYAZ: “BİZ HAKKI ÜSTÜN TUTAN, DÜŞÜNCENİN TEMSİLCİLERİYİZ”

“ BİZ HEP BİRLİKTE BAŞİSKELE HALKININ HİZMETKÂRIYIZ”

BAŞKAN AYAZ: “BİZ HAKKI ÜSTÜN TUTAN, DÜŞÜNCENİN TEMSİLCİLERİYİZ”

31 Aralık 2014 Çarşamba 11:01
“ BİZ HEP BİRLİKTE BAŞİSKELE HALKININ HİZMETKÂRIYIZ”
 Başiskele Belediyesi Yeniköy Kültür Merkezi’nde Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’la kahvaltı yaptı. Kahvaltı programında konuşan Başkan Ayaz “Gelecek nesillere daha kalıcı eserler bırakabilmek için çalıştıklarını, aile ortamı içerisinde Başiskele’ye değer katan tüm hizmetleri gece gündüz demeden beraberce yaptıklarını söyledi. Büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Ayaz, “Belediyemizin hizmetlerinin çok daha iyi ve kaliteli olması için, personelimiz ile gönül köprülerimizi güçlendirmek bakımından bu tür buluşmaları önemsiyorum. dedi. 

BATMAZ: “BAŞKAN AYAZ’IN KURDUĞU HUZURLU AİLE ORTAMI İLE MOTİVASYONUMUZ EN ÜST SEVİYEDEDİR” 

Kahvaltı programında ilk olarak müdürlüğü adına konuşan Başiskele Belediyesi Fen İşeri Müdürü Zehra Batmaz 2009 yılında kısıtlı imkanlarla Başiskele’ye hizmet vermeye başladıklarını, 5 beldenin birleşmesiyle birbirini tanımayan insanların ilk defa bir araya gelmesiyle yaşanan problemleri Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın huzurlu bir aile ortamını kurması ve öncülük etmesiyle aştıklarını belirtti. Şu an işçiler arasında motivasyonun en üst düzeyde olduğunu, imkanların arttığını, araç ve makine parklarının güçlendiğini hatta diğer kamu kurumlarına takviye olarak iş makinası bile gönderdiklerini belirtti. 

Personeline biz bilinciyle özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Fen İşleri Müdürü Zehra Batmaz işçisine güvenerek desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a da ayrıca teşekkür ederek sözlerini tamamladı. 

ERSOY: BAŞKAN AYAZ SAYESİNDE BAŞİSKELE’DE İŞÇİ BAŞ TACI’DIR 

Hizmet İş Sendikası Başkanı İdris Ersoy konuşmasında; Taşeron işçilerine sendikal hak veren ve bu konuda öncü ve örnek olan Başiskele Belediyesi işçilerin ücretlerini bugüne kadar hiç aksatmadan ödeyen ve çalışanını her konudan daha değerli gören, Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’dır. On senedir bu sendikal mücadelenin içindeyim. Çok belediye başkanıyla tanıştım ve çalıştım. Sendika hayatım boyunca emeğe ve çalışanına değer verme konusunda, sayın belediye başkanımız Hüseyin Ayaz kadar titiz ve hassas davranan bir belediye başkanına rastlamadım. Çalışanlarına patron veya işveren edasıyla değil de, bir abi, bir baba şefkatiyle yaklaşan, işçinin alın teri kurumadan hakkını veren Başkan Hüseyin Ayaz’a sendika ve işçiler adına huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Onun sayesinde işçi kardeşlerimiz Başiskele’de baş tacı gibi değer görüyor. Bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor” dedi. 

Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Çuhacı İse konuşmasında Hizmetler yönünden çok iyi bir noktada olduklarını belirterek birlikte hareket etmenin çalışmanın öneminden bahsetti. Bizim burada olmamıza vesile olan bu imkânları bizlere sağlayan başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. 

BAŞKAN AYAZ: “ BİZ HEP BİRLİKTE BAŞİSKELE HALKININ HİZMETKÂRIYIZ”

BAŞKAN AYAZ: “BİZ HAKKI ÜSTÜN TUTAN, DÜŞÜNCENİN TEMSİLCİLERİYİZ”

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise konuşmasında bu kahvaltıları düzenlememizde amaç, çalışanlarımızla biraz daha iç içe olmaktır. Hükümetimizin yaptığı çalışmalarla sizlerin ekmeği ve hakları daha da büyüdü. Hükümetimizden önce elde edilen haklarla, bugün elde edilen haklar arasında dağlar kadar fark var. Bu durum işçi ve işyeri barışı için, çok önemli bir kazanımdır. Bunun yanında Türkiye’de kimsenin cesaret edemediği taşeron işçilerin sendikalaşması örneğini Başiskele Belediyemizde birlikte başardık.  Bu anlamda diğer belediyelere örnek olmamız bizim için gurur verici bir durumdur. Ben patron değilim, ben de siz çalışanlarım gibi Başiskele Halkının hizmetkarıyım. Çalışan emekçi kardeşlerimiz ile birlikte halkımıza hizmet ediyor, bunun  kıymetini biliyor, bu duruma hamd  ediyor ve şükrediyoruz. Bizler, “insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” düsturuyla hizmet üretiyoruz. Başiskele halkının huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bu inanç ve bu azim hizmetlerimizi bereketlendiriyor.  Sayısız yağmur damlalarının bereketi gibi hizmetlerimiz Başiskele’ye birer birer yağıyor. Siz birlik ve beraberliğinizi muhafaza ettiğiniz, siz samimiyetinizi, Başiskele sevdanızı muhafaza ettiğiniz, örnek olmaya, huzuru korumaya devam ettiğiniz sürece, hak olarak istediğinizi elde etmeye devam edeceksiniz. Biz hakkı üstün tutan düşüncenin temsilcileriyiz. Dedi.

 

Son Güncelleme: 31.12.2014 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38