banner28
banner23
banner36

CAM ATIKLARI GERİ KAZANILIYOR

BAŞİSKELE’DE AYDA 3.5 TON CAM ATIK GERİ KAZANILIYOR

CAM ATIKLARI GERİ KAZANILIYOR

BAŞİSKELE’DE AYDA 3.5 TON CAM ATIK GERİ KAZANILIYOR

12 Ekim 2015 Pazartesi 18:36
 CAM ATIKLARI GERİ KAZANILIYOR

Başiskele Belediyesi geri dönüşümü çalışmaları kapsamında kâğıt, karton, plastik, atık elektronik, bitkisel atık yağ ve atık pilleri evsel atıklardan ayrı olarak topluyor. Geri dönüştürülebilir atıkları düzenli olarak toplayan ekipler cam atıklarının ayrı toplanması için yaygınlaştırmayı planladığı cam atık kumbaralarından ayda 3,5 ton cam geri kazanılıyor.

Vatandaşlara ve öğrencilere geri dönüştürülebilir atıklar konusunda bilgiler veren ve bunların ayrı toplanması konusunda kamu kurum ve kuruluşlara, işyerlerine, cadde ve sokaklara atık kutuları koyan ekipler son olarak cam atıkların geri kazanımı konusunda çalışma gerçekleştirmişti. Tespit edilen noktalara ilk etapta 32 adet 900 litre ve 250 kilo kapasiteli cam kumbaralar koyan ekipler ayda topladığı 3,5 ton cam atığı ile ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Başiskele’de yapılaşmayla birlikte artan nüfusa karşılık cam atık kumbaraları daha da yaygınlaştırılacak.

Son Güncelleme: 19.10.2015 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38