D-100 Yahya Kaptan bölgesi rahatlayacak

Başiskele Ovacık Mahallesi Fabrika Sokak'taki yol çalışması hızla ilerliyor

D-100 Yahya Kaptan bölgesi rahatlayacak

Başiskele Ovacık Mahallesi Fabrika Sokak'taki yol çalışması hızla ilerliyor

23 Ağustos 2015 Pazar 11:33
D-100 Yahya Kaptan bölgesi rahatlayacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Ovacık Mahallesi Fabrika Sokak'ta hummalı bir çalışma başlattı. Tamamlanınca bölgedeki hastane, fabrika ve alışveriş merkezine gidişin kolaylaşacağı çalışma ile D-100'ün yoğunluğu hafifleyecek.
FABRİKA SOKAK'TA
Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu Yahya Kaptan bölgesinde bulunan Ovacık Mahallesi Fabrika Sokak'ta ulaşımı daha konforlu hale getirme ve ulaşılabilirliği artırmak için yol çalışması yürütüyor. 2 farklı yol, köprü, alt ve üst yapı çalışmalarının yer aldığı hizmette büyük yol kat edildi.
 2 KİLOMETRELİK YOL VE KÖPRÜ
Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda olacak yollar ile bölgede bulunan fabrika, kültürel alanlar, hastane gibi fonksiyonlara erişim daha kolay olacak. Proje kapsamında yapılacak 47 metre uzunluğundaki köprü ile de yapılacak iki yolun bağlantısı sağlanmış olacak.
 ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR
Çalışmaların yoğun olarak sürdüğü yol çalışmasında bağlantının sağlanacağı köprü imalatı bitmek üzere. Yaklaşık 750 metre yolun asfaltlandığı çalışmalarda diğer alt ve üst yapı çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor.  

Son Güncelleme: 23.08.2015 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38