banner28
banner23
banner36

Doğa Evlerinde ilk teslimler başlıyor

Yuvacık Doğa Evleri’nde ilk teslimler 27 Nisan’da başlıyor

Doğa Evlerinde ilk teslimler başlıyor

Yuvacık Doğa Evleri’nde ilk teslimler 27 Nisan’da başlıyor

09 Nisan 2015 Perşembe 10:56
Doğa Evlerinde ilk teslimler başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele ilçemizde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri’nde sona gelindi. 27 Nisan’da başlayacak ilk teslimlerde üyelere tapularını da alma imkânı sunuluyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN

Doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden uzakta ama bir o kadar da şehre yakın Yuvacık Doğa Evleri’nde huzurlu bir yaşam daire sakinlerini bekliyor. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle 6 Blok 154 daireden oluşan Yuvacık Doğa Evleri’nde 2+1 78 metrekare ve 3+1 115 metrekare daireler mevcuttur.

BİLGİ İÇİN

Yuvacık Doğa Evleri’nde son bir fırsat daha sizleri bekliyor. Kalan daireler için müracaat sırası önceliği önemli. Son kampanyayı kaçırmamak ve Yuvacık Doğa Evleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler www.kentkonut.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0262 324 50 00 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.

 

 

Son Güncelleme: 09.04.2015 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38