Doğantepe’de doğalgaz ile demlenen çay keyfi

Başiskele Belediyesi ve İzgaz ortaklığında yapılan doğal gaz hattı çalışması Doğantepe köyünde tamamlandı.

Doğantepe’de doğalgaz ile demlenen çay keyfi

Başiskele Belediyesi ve İzgaz ortaklığında yapılan doğal gaz hattı çalışması Doğantepe köyünde tamamlandı.

04 Şubat 2014 Salı 13:47
Doğantepe’de doğalgaz ile demlenen çay keyfi
 Maliyetin yarısını Başiskele Belediyesi’nin karşıladığı çalışmaların ardından yaklaşık 2 bin nüfuslu köye gaz verildi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı doğalgaz sobasıyla ısındıkları, çaylarını demledikleri köy kahvesinde ağırlayan vatandaşlar, katkılarından dolayı Başkan Ayaz’a teşekkür ettiler.

Kocaeli'nin en büyük köyü olan Doğantepe'ye verilecek doğalgaz’ın, köye bir an önce gelmesi için maliyetin yarısını üstlenen Başiskele Belediyesi katkılarıyla altyapı çalışmaları kısa sürede tamamlandı ve Doğantepe halkı doğalgaza kavuşturulmuş oldu. Doğantepe halkına daha önce söz vererek bu sözü tutmanın haklı gururunu yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı köylerinde konuk eden vatandaşlar dualarını ve teşekkürlerini ileterek hizmetlerin devam etmesini istedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile 30 Mart seçimleri sonrasında Başiskele’nin mahallesi olacak Doğantepe Köyü sakinleri yüzlerin güldüğü sıcak bir ortamda bir araya geldi. Samimi sohbette Başkan Ayaz’dan övgüyle bahsederek, Başkan Ayaz’ın çalışkan ve halkla bütünleşen bir başkan olduğunu, gençliğe ve spor kulüplerine önem verdiğini dile getirdiler. Doğalgaz’ın Dogantepe için bir hayal olduğunu, bu hayallerinin gerçekleşmesinde önemli katkıları olan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a minnettar olduklarını söylediler.

Başiskele Belediyesi ve İZGAZ'ın yatırım ortaklığı ile gerçekleştirilen proje kapsamında, Kocaeli'nin en büyük köyü olan Doğantepe'ye verilecek doğalgaz için ana hatla ilgili  altyapı çalışmaları tamamlandı. Kazı çalışmalarının ardından gazı taşıyacak tali hat Doğantepe içinde çekilmeye başlandı. Kasım ayında başlanan doğalgaz çalışması ardından öncelikle halkın bir araya geldiği mekanlardan biri olan doğalgazın döşendiği meydandaki kahvede Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte çaylar ve kahveler keyifle içildi.  

Son Güncelleme: 04.02.2014 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38