banner28
banner23
banner36

Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu tamamlandı

Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’nin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülmesi çalışması tamamlandı.

Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu tamamlandı

Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’nin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülmesi çalışması tamamlandı.

14 Eylül 2015 Pazartesi 11:20
Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Kalıcı Konutlar’ında yer alan iş merkezini İmam Hatip Ortaokulu’na çevirerek eğitime kazandırdı. Daha önce atıl halde bulunan iş merkezi bir dizi tadilat çalışmasının ardından eğitime hazır hale getirildi. Her katında 637 metrekare alanı olan ortaokul toplam 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip. Okul bodrum, zemin, 1 ve 2 katlardan oluşuyor.

 BİNA PLANI

Bina, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan ihtiyaç listesine göre planlandı. Bodrum katta teknik birim, çok amaçlı salon, arşiv, resim dersliği, sergi salonu, mescit, teknoloji tasarım atölyesi, müzik dersliği yer alırken zemin katta; 3 adet sınıf, öğretmenler odası, müdür yardımcısı odası, wc'ler, kantin bulunuyor. Okulun birinci katında ise 6 adet sınıf, müdür odası, müdür yardımcısı odası, wcler yer alıyor. Yapının ikinci katı da 3 adet sınıf, idari birim, rehberlik, fizik-biyoloji-kimya ve fen laboratuarları ve wc'lerden oluşuyor.

 SINIFLAR OLUŞTURULDU

Çalışma kapsamında binadaki mevcut zemin mozaiklerinin temizlendi. Duvarlar kırılarak sınıf mahalleri oluşturuldu. Kapı pencere doğramaları yenilenen yapının sıva ve boyaları yapıldı. Yetersiz olan wc'lere ilave wc'ler yapıldı. Doğalgazlı kalorifer tesisatı, sıhhi tesisat, sıcak su tesisatı yeniden projelendirildi. Yangın tesisatı revize edilerek elektrik tesisatı ve bina içi tüm armatürler yenilendi.

 

Son Güncelleme: 14.09.2015 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38