banner28

KULLAR SEMT MEYDANINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN “ÇOK ÇALIŞIYORUZ, HEP ÇALIŞIYORUZ”

KULLAR SEMT MEYDANINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN “ÇOK ÇALIŞIYORUZ, HEP ÇALIŞIYORUZ”

05 Nisan 2016 Salı 14:26
KULLAR SEMT MEYDANINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

KULLAR SEMT MEYDANINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 Mehmetağa Mahallesi Meydanı için çalışmalar başladı. Kentsel Dönüşüm kapsamında Semt Meydanı olarak planlanan ve kamulaştırma sonrasında bina yıkımlarının tamamlandığı alanda temel için hafriyat çalışmaları başladı. Ekipler 3 bin 267 metre kare alana 108 araç kapasiteli otopark yapıyor. Otoparkın üzeri ise vatandaşların sohbet edip dinlenebileceği şekilde düzenlenecek.

 Başiskele'nin daha sağlıklı ve yaşanabilir bir ilçe olması için mahallelerde sosyal alanlar, parklar, semt konakları ve meydan düzenlemeleri yaparak birçok hizmeti vatandaşlarının kullanımına sunan Başiskele Belediyesi bu yöndeki çalışmalarını sürdürerek mahallelerde yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda tüm mahallelerde Başiskele'ye değer katan çalışmalar gerçekleşiyor.

 Projenin uygulamaya koyulduğu Mehmetağa Mahallesi'nde 3 bin 267 metre kare alana 108 araç kapasiteli otopark yapımı için çalışmalar başladı. Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ihtiyacını karşılayacak semt meydanında oturma alanları, saat kulesi şeklinde led ekran, çay bahçesi ve süs havuzu olacak.

Son Güncelleme: 05.04.2016 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38