Öztürk’ün keyfi yerinde

Saadet Partisi (SP) Başiskele Belediye Başkan Adayı Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Başiskele’ye bağlı Aksığın köyünü ziyaret etti.

Öztürk’ün keyfi yerinde

Saadet Partisi (SP) Başiskele Belediye Başkan Adayı Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Başiskele’ye bağlı Aksığın köyünü ziyaret etti.

13 Şubat 2014 Perşembe 16:06
Öztürk’ün keyfi yerinde
Öztürk, köy konağına da uğrayarak köylülerle sohbet edip çaylarını içti. Gençlerle şakalaştı. Gittiği her yerde samimiyetle karşılanan Öztürk, köylülerin şahsına ve partisine karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldı. Deyim yerindeyse Öztürk’ün keyfi yerindeydi.

GENÇLERLE ŞAKALAŞIP MAÇ İZLEDİ

Öztürk, Aksığın köy konağında kendisini karşılayan gençlerle tek tek tanışıp sohbet etti. Gençlerin neler yaptıklarını sorup yerel seçimler hakkındaki görüş, düşünce ve fikirlerini aldı. Seçim zamanı bol vaatte bulunup sözünü tutmayan siyasetçilere alışkın olan gençler, “Başkanım, daha önce gelen siyasiler hiç böyle değildi. Başımızı okşarlar kimin oğlu olduğumuzu sorarlardı. Ne yaptığımızı, ne istediğimizi ya da fikrimizi hiç sormazlardı" diye söze başlayıp "Yoksa siz oy istemek için gelmediniz mi ?" diye espiri yaptılar.

KÖYLÜLERLE ÇAY İÇİP SOHBET ETTİ

Gençlerle birlikte bir süre maç izledikten sonra büyüklerin masasına geçen Öztürk, köylülerle birlikte çay içip uzun uzun sohbet etti. 2B yasasından dolayı mağdur olduklarını anlatan ve sahipsizlikten şikâyetçi olan köylüler “Bize nasıl geçindiğimizi, ne yediğimizi ne içtiğimizi soran yok? Her seçim zamanı siyasetçiler geliyor bol keseden vaatte bulunuyor, sonra her şey unutuluyor” diye dert yandılar. Köylülere katılan Öztürk, “Lafa gelince Başiskele’nin ve köylülerin sahibi çok ancak icraata gelince kimse ortalıkta gözükmüyor” dedi. Başiskele’yi yetim bir çocuğa benzeten Öztürk, “Başiskele’nin üvey annesi çok, öz annesi yok” dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2014 16:07
Anahtar Kelimeler:
KeyfiÖztürk’ünYerinde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38