banner28
banner23
banner36

Serdar mahallesin’de seçim ofisi açılışı

Halit BAYHAN Serdar mahallesinde seçim ofisi açtı. Oldukça kalabalık ve coşkulu geçen açılışa birçok isim katıldı.

Serdar mahallesin’de seçim ofisi açılışı

Halit BAYHAN Serdar mahallesinde seçim ofisi açtı. Oldukça kalabalık ve coşkulu geçen açılışa birçok isim katıldı.

21 Mart 2014 Cuma 13:21
Serdar mahallesin’de  seçim ofisi açılışı

            Açılışta 21. Dönem Milletvekili Kemal KÖSE, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın ÜNLÜ,  İlçe Başkanı Ali Şıvgın, Eski Bahçecik Belediye Başkanı İbrahim GENCER, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet SANCAKLI  vardı.

            Açılışta ilk konuşmayı Aydın ÜNLÜ yaptı. Konuşmasında ‘’Şunu söyleyeyim ki genel başkanın yanına çıktığında ve Halit BAYHAN’ı aday gösterdiğinde çok heyecanlanmıştı. İnanmıştı ve ben inanıyorum ki Halit BAYHAN’ın bu enerjisi 30 Mart’ta kendisini gösterecek. Mühim olan inanmak Halit BAYHAN buna inandı, meclis üyelerim inandı, teşkilatımız kadın kollarımız inandı bu da 30 Mart’ın zaferi olacaktır.’’ Diye konuştu

            Sandıklara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Kemal KÖSE ‘’ Komşularımıza, mesai arkadaşlarımızı, dostlarımızı Milliyetçi Hareket Partisine oy vermeye davet edin. Serdar mahalleliler Halit Bayhan’ı yalnız bırakmayacaklar, Saffet Sancaklı’yı yanız bırakmayacaklar’’ diyerek mahalleliye olan inancını dile getirdi.

            BİZ SANDIKLARA SAHİP ÇIKAMADIK

            Ardından konuşmayı Saffet SANCAKLI devraldı. ‘’Biz birbirimizle gurur duyuyoruz gurur duymaya da devam edeceğiz. Çünkü biz doğrunun tarafında Hakkın tarafında ve biz Türkiye’yi bölmeye çalışanlara karşı savaşan tarafız.’’Dedi. Seçimde iddaalı olduklarını tekrar dile getiren Sancaklı’ Herkesin gözündeki ışığı görebiliyorum. İnananın o mitingte yukarı çıktım o coşku çok güzeldi.’’ Dedi.

            Sandıklarda İlçe Başkanının dediği talimatlara dikkatle uyulması gerektiğini belirten Sancaklı’’ Kocaeli teşkilatı oy çaldırmamak için çalışıyor ve inanın çalamayacaklar. Daha önceki yılarda bunlar oy pusulası yaparken çalmış, sandıkta çalmış sizin bütün emeklerinizi çalmış arkadaşlar. Biz hep şuna kızdık neden insanlar MHP’ye oy vermemiş. Neden onlar %50 alıyor.  Arkadaşlar insanlar bize oy veriyor ama biz sandıklara sahip çıkamadık’’ dedi.

 

            HAYALDİ, HAYAL KALDI!

Söyledikleri projeleri yapmadıklarını belirten Bayhan ‘’2009’ da iktidara mensup arkadaşlar dediler ki 5 yıl sonra bugün diyerek verdikleri sözü yerine getirmediler. ‘’

‘’Bu arkadaşlar vaad ettiler İslam gibi yüce bir dini kendi emellerine alet ettiler. Şimdi soruyorum buradan gelir kaynaklarınız vardı. Başiskele neresi tarif edin bana Kullar mı? Yuvacık mı? Bahçecik mi? Karşıyaka mı? Yeniköy mü?. Tarif edemiyorlar edemeyecekler de.  3-5 kişi bir rant sistemi kurmuşlar bu şekilde ilçeyi yönetiyorlar. Ufku olmayan insanları dışarıdan ithal yöneticileri getirdiler burada ilçe yönetmeye çalışıyorlar’’ diyerek Hüseyin Ayaz’ı eleştirdi.

30 Mart’a az kaldığını söyleyen Bayhan ‘’ Başiskele’ye hizmet  Milliyetçi Hareket Partililerin olacak ve ilçeyi adaletle yöneteceğiz’’ dedi.

KAYBEDECEK BİR 5 YIL DAHA YOK

            Bayhan Döngel’de Kahvehanede Mahalleli ile bir araya geldi. İmarla ilgili konular tartışıldı. Meclis üyesi adayları Harita Mühendisi Mustafa GÜRSOY ve İnşaat Mühendisi Rıza Güven USTA imar ve şehircilik ile ilgi planlarını anlattı.

Başiskele’nin kaybolan 5 yılı olduğunu ve bir 5 yıl daha kaybetmemek için ekibiyle     birlikte yola çıktığını belirten BAYHAN ‘’ Ekibimizle birlikte 2 yol çalıştık ve 41 proje geliştirdik. Onlar 5 yıl boyunca söz verdiklerini yapmadılar. Kent merkezi 
Son Güncelleme: 21.03.2014 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38