Servis araçları çarpıştı: 13 yaralı

Başiskele’de meydana gelen trafik kazasında, 3 servis aracı birbirleri ile çarpıştı. Kazada 13 kişi yaralandı

Servis araçları çarpıştı: 13 yaralı

Başiskele’de meydana gelen trafik kazasında, 3 servis aracı birbirleri ile çarpıştı. Kazada 13 kişi yaralandı

05 Ekim 2015 Pazartesi 11:11
 Servis araçları çarpıştı: 13 yaralı

Edinilen bilgilere ve iddialara göre;  Başiskele Seymen mevkiinde bulunan battı çıktıda, Ford’a işçilerini taşıyan 3 servis aracı birbirleri ile bilinmeyen bir nedenden dolayı çarpıştı. Kaza nedeniyle battı çıktı İzmit istikameti trafiğe kapandı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede çok sayıda 112 ve polis ekibi sevk edildi.

HASTANEYE SEVK EDİLDİLER

Yaralılar olay yerinde yapılan müdahaleleri sonrasında ambulanslara bindirildi. Yaralılardan 3’ü Seka Devlet Hastanesi’ne 7’si Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, 3’ü ise Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇOK SAYIDA YARALI

Yaralılardan Umut Yılmaz (38), Lokman Yılmaz (41), Selma Tümer (38), Erdal Avcı (41), Aytaç Kaya (40), Muhammed Kırış (28) ve Kemal Sarıyer (23)Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, 3’ü Seka Devlet Hastanesi’ne, diğer 3 yaralı ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda uzun araç trafiği oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 06.10.2015 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38