banner28
banner23
banner36

Tabancayla dedesine kurşun yağdırdı

Başiskele Bahçecik mevkiinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki H. B., dedesine kurşun yağdırdı. Vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan dede kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken torunu ise kayıplara karıştı.

Tabancayla dedesine kurşun yağdırdı

Başiskele Bahçecik mevkiinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki H. B., dedesine kurşun yağdırdı. Vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan dede kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken torunu ise kayıplara karıştı.

16 Nisan 2015 Perşembe 14:57
Tabancayla dedesine kurşun yağdırdı

Başiskele Bahçecik mevkiinde 18 yaşındaki torun, tartıştığı 78 yaşındaki dedesini tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Başiskele Bahçecik Mahmut Çavuş Caddesinde bulunan evin bahçesinde Hakkı Büyük (78) isimli şahıs komşuları ve oğlu ile birlikte çay içip börek yediği esnada torunu H.B. (18) eve geldi. Dede torununu çağırarak çay ve börek yemesini söyledi.

6 kurşun isabet etti

Birlikte bir süre oturan dede ve torun arasında komşuları ve oğlunun kalkmasının ardından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.B. üzerindeki tabancayla dedesine kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 6 kurşunla ağır yaralanan Hakkı Büyük kanlar içinde kalırken olayı gerçekleştiren H.B. olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastanede yaşamını yitirdi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Hakkı Büyük, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Hakkı Büyük burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Dedesini öldüren H.B.’nin daha önce işlediği çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu öğrenildi. Olayın birkaç gün öncesinde Sara hastası olduğu belirtilen H.B.’nin çevresine silah aradığını söylediği öğrenildi.

Toprağa verildi

Birkaç kişiden silah istediği iddia edilen H.B.’nin silahı nereden bulduğu ise henüz belirlenemedi. Avusturya’dan emekli olan Hakkı Büyük’ün cansız bedeni Asri Mezarlık Morgu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. 7 çocuk babası olan Hakkı Büyük’ün cenazesi Başiskele Damlar Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Damlar Mezarlığı’nda toprağa verildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 16.04.2015 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38