banner28
banner23
banner36

Vezirçiftliği Spor Salonu’nda sona gelindi

Başiskele- Vezirçiftliği mahallesinde yapımı gerçekleşen spor salonu hizmete giriyor.

Vezirçiftliği Spor Salonu’nda sona gelindi

Başiskele- Vezirçiftliği mahallesinde yapımı gerçekleşen spor salonu hizmete giriyor.

03 Nisan 2014 Perşembe 17:47
Vezirçiftliği Spor Salonu’nda sona gelindi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte spor alanları oluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Başiskele Vezirçiftliği Mahallesi’nde de modern mimari tarzında spor salonu yapıyor. Çalışmalarda sona gelinirken salonun zemin döşemeleri ve dış cephe kaplamaları yapılıyor. 

 

ÇEŞİTLİ SPOR DALLARI

Zemin ve bir kattan oluşan spor salonunun birinci katında üç adet ayrı salon bulunacak. Bu salonlarda farklı spor dallarında antrenman yapılabilecek. Salonlar güreş, judo, tekvando, karate, boks, step, aerobik vb salon sporlarının yapılmasına elverişli olacak. Vezirçiftliği Ermiş Sokak’taki bin 550 metrekarelik alana kurulan spor salonu çeşitli dallarda spor yapma imkanı sunacak.

 

225 KİŞİLİK TRİBÜN

Yapıda ayrıca okçuluk, eskrim, atılcılık, masa tenisi, dart gib sporların yapımına uygun salonlar yer alacak. Zemin katta basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılabileceği saha bulunacak. Salonda 225 kişilik tribün, soyunma odaları, hakem odası, antrenör odası, idareci odası, büfe, duşlar ve malzeme odaları yer alacak.

  
Son Güncelleme: 03.04.2014 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38