Yeni hal binası hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği modern sebze ve meyve halinde inşaat hızla ilerliyor

Yeni hal binası hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği modern sebze ve meyve halinde inşaat hızla ilerliyor

22 Nisan 2014 Salı 12:20
Yeni hal binası hızla ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente yeni ve modern bir sebze meyve hali kazandırmak amacıyla yapımına başladığı yeni hal binası inşaatı hızla ilerliyorŞekillenmeye başlayan hal binasında altyapısı tamamlanan alanlarda saha betonları atılıyor.

 

SAYILI TESİSLERDEN OLACAK

Başiskele-Kullar’da yapımı süren ve günün ihtiyaçlarına göre dizayn edilen modern hal binasının fiziki ve işlevsel özellikleriyle ön plana çıkması bekleniyor. 56 bin metrekare kullanım alanıyla rahat bir mekan sunan yeni hal binası her bakımdan modern bir yapı görünümüne kavuşacak. Hal binası, özellikleri bakımından Türkiye’nin sayılı tesisleri arasında yer alacak.

 

ŞOFÖRLERE SOSYAL TESİS

Sebze-meyve bölümü ve idari kısım olmak üzere iki ana yapıdan oluşacak hal binasında çalışmalar hızla sürüyor. Dükkan bölümleri ayrılan binada sıva ve tesisat işleri tamamlandı. Yeni hal binasının yapım özelikleri eski hal binasının eksik yanları göz önünde bulundurularak oluşturuldu. Projede Türkiye’nin çeşitli illerinden hale sebze meyve getirecek olan şoförler için sosyal tesis de var. Sosyal tesis yemek ve dinlenme imkanı sağlayacak.

 

SAHA BETONLARI ATILIYOR

13 bin metrekare kullanım alanına sahip yeni hal binasında 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkan yer alacak. Binada hal çalışanları için sosyal tesis bulunacak. Geniş alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası her türlü ihtiyaç düşünülerek tasarlandı. Tesiste 700 metrekare yönetim binası ve 760 metrekare sosyal tesis alanı bulunacak. Çalışmaların aralıksız devam ettiği binanın iç mekanlarında şap ve ızgara imalatları yapılıyor. İç mekan kepenkleri yapımı da devam ediyor. Saha betonlarına başlanan tesiste alt yapı çalışmaları tamamlanan yerlerde saha betona hazırlanıyor.

 

Son Güncelleme: 22.04.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38