banner28
banner23
banner36

Çayırova'daki silahlı saldırı

Çayırova ilçesinde 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasına ilişkin 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi

Çayırova'daki silahlı saldırı

Çayırova ilçesinde 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasına ilişkin 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi

20 Şubat 2014 Perşembe 13:52
Çayırova'daki silahlı saldırı
Çayırova ilçesinde 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasına neden olan silahlı saldırıya karıştıkları iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen silahlı saldırının ardından çalışma başlattı.

Olayın ardından zanlılardan İ.Ç. (25), H.Ş. (24) ve U.E. (31) teslim olurken diğer şüpheli O.Y. (23) evinin önünde gözaltına alındı.Şüphelilerin sorgusunun ardından belirlenen bir adrese operasyon düzenleyen ekipler, olayda kullanıldığı tespit edilen 2 pompalı tüfek ele geçirdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.Atatürk Mahallesi'nde yolda yürüyen Ali S. ve Özkan Ş'ye 16 Şubat Pazar günü düzenlenen silahlı saldırıda Ali S. hayatını kaybetmiş, Özkan Ş. ve olay sırasında yoldan geçen S.G. yaralanmıştı.

Son Güncelleme: 20.02.2014 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38