banner28
banner23
banner36

Erzurum dernekleri ‘Çiftçi’ dedi

Çayırova’da bulunan Erzurum Dernekleri, AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’yi destekleme kararı aldı. Çiftçi, “Geleceğin Çayırovası’nı birlikte STK’larımız ile planlayacağız” dedi

Erzurum dernekleri ‘Çiftçi’ dedi

Çayırova’da bulunan Erzurum Dernekleri, AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’yi destekleme kararı aldı. Çiftçi, “Geleceğin Çayırovası’nı birlikte STK’larımız ile planlayacağız” dedi

07 Şubat 2019 Perşembe 17:24
Erzurum dernekleri ‘Çiftçi’ dedi

 

Erzurum Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çayırova eski ilçe Başkanı Zafer Kılıç, Meşebaşı Köyü Derneği Başkanı Senayi Zengin, Ayçukuru Köyü Derneği Başkanı Faruk İpek, Hacılar Köyü Derneği Başkanı Kerim Çağıl, Pamukludağ Köyü Derneği Başkanı Nazmi Duman, Ovacık Söğütlüce Köyü Derneği Başkanı Şaban Güllüce ile birlikte AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’yi ilçe teşkilatında ziyaret ederek destek verdiler.

TEMPOMUZU ARTTIRACAĞIZ

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan’ın da hazır bulunduğu görüşmeye katılan dernek başkanları, 31 Mart seçiminde yanlarında olacakları AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’ye başarı dileklerini iletti. Erzurumlu hemşerileri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ve destekleri için teşekkür eden Çiftçi, sahada yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve tempoyu daha da artıracaklarını belirtti.

BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ

31 Mart’tan sonra birlikte 5 yıl yol yürüyeceklerini ifade eden AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftci,” 15 yıldır Çayırova’yı AK Parti yönetiyor. İlçemizin 15 yıl öncesi ile bugüne baktığımızda Çayırova’mız kabuk değiştirdi. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte eksik olan hizmetleri Çayırova’ya kazandıracağız. Bize düşen görev, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak. Bunu yaparken izleyeceğimiz yol haritası da belli; gönül belediyeciliği yapacağız” dedi.

DESTEĞİMİZ ÇİFTÇİ’YE

Çayırova’nın nüfusunun 130 bin olduğunu ifade eden Bünyamin Çiftçi, çocuklarımızın daha iyi bir şehirde yaşayabilmesi için Çayırova’nın geleceğini planlayacaklarını, gelecek nesillere, mutlu ve yaşanabilir bir Çayırova bırakmak hayal ve ideali ile yola çıktıklarını sözlerine ekledi. Erzurum Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Akçay ile AK Parti Çayırova eski ilçe Başkanı Zafer Kılıç’ta, 31 Mart seçimlerinde Çiftçi’ye destek vereceklerini belirtti.

Son Güncelleme: 08.02.2019 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38