banner28
banner23
banner36

SAADET PARTİSİ UYARDI

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nın Aralık ayı Divan Toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi.

SAADET PARTİSİ UYARDI

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nın Aralık ayı Divan Toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi.

13 Ocak 2016 Çarşamba 15:55
 SAADET PARTİSİ UYARDI

İlçe yönetimi, mahalle teşkilatları ve meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda söz alan ilçe başkanı İlhami BAYRAK ülke gündemini değerlendirdi. Toplantıya ayrıca Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Recep Sarıdoğan ve İstanbul il başkan yardımcısı Muhammed Emin Topsakal  konuşmacı olarak katıldı.

 CUMHURİYETİN EN ZOR GÜNLERİ

Türkiye’nin cumhuriyet tarihinin en güç, en zor döneminden geçtiğini kaydeden Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, “Türkiye hiçbir zaman bu kadar yalnızlığa itilmemişti. Bir zamanlar iktidar sahiplerinin dillerinden düşürmedikleri ‘komşularla sıfır sorun’ anlayışına ne oldu?  Bugün sıfır sorunu bir tarafa bırakalım, düşman olmadığımız bir komşu kalmadı. Güvenli bir sınır hattımız var mı? Hain bölücü terör örgütü saldırıları sonucu her gün şehit haberleriyle sarsılıyoruz. Vatandaşlarımız güvenlik zaafiyeti endişesiyle tedirgin bir hayat sürerken ülkenin bir bölümünde devlet otoritesi kaybolmuştur.” dedi. Geçtiğimiz günlerde Cizre’de şehit düşen Gebzeli Uzman Çavuş Ümit İNAN için üzüntülerini ve taziyelerini dile getiren İlhami BAYRAK, alçak PKK terörünü lanetledi.

 SATILAN KADAR HİZMET YOK

İlçe divan toplantısında Saadet Partisi Çayırova belediyesi meclis üyeleri adına konuşan meclis üyesi Zeki Özçelik, Çayırova belediyesinin iki yıllık görev süresi içerisinde yaklaşık 160 milyonluk bütçesinin karşılığı olan bir hizmetin olmadığını, Çayırova halkının kaynaklarının heba edildiğini ifade etti. Özçelik, “Saadet Partisi meclis üyeleri olarak elimizden geldiği kadarıyla halkımızın lehine olan işleri destekliyor, aleyhine olan durumlarda da uyarıcı ve engelleyici olmaya çalışıyoruz” dedi.

 İHTİLAF DEĞİL, HEP BİRLİKTE İSLAM BİRLİĞİNİ KURMA ZAMANI….

İlhami BAYRAK’dan sonra söz alan Saadet Partisi İstanbul il başkan yardımcısı Muhammed Emin Topsakal, şunları kaydetti; “Ülke olarak kirli, sinsi ve kanlı bir oyunun kurbanı oluyoruz. Aramıza terör eliyle nifak tohumu sokmak istiyorlar. Bizi birbirimize düşürüp bin yıllık kardeşliğimizi bozmak istiyorlar. Şiddet şiddeti doğurur. Kan kan ile yıkanmaz. Öfke ve nefret ile değil, sağduyu ve akl-ı selim ile hareket edelim. İhtilafa, ayrılığa düşmenin değil, her zamankinden daha fazla birlik olmanın zamanıdır. İnanın, artık vakit kalmadı. Ateş kapımıza dayandı. Haçlıların, küresel emperyalizmin, Irkçı Siyonizm’in nihai hedefi Türkiye’dir.  Her düşen İslam ülkesi, tehlikenin Türkiye’ye bir adım daha yaklaştığını gösteriyor. Bu yüzden ya bir olacağız ya da mahvolacağız! Bölücü terör örgütü PKK, DAEŞ yâda adı ne olursa olsun bu çeteler, Ülkemiz idarecileri tarafından müttefik ve dost ilan edilen dış güçlerin birer piyonudur. Bir an evvel batının bize dayatmış olduğu bu politikalardan vazgeçip kendi özümüze dönüp İslam birliğinin kurulmasını sağlayarak bu akan Müslüman kanına bir son vermeliyiz. Bu uyarılarımızı bir kardeşlik vazifesi olarak bir kez daha yapıyoruz. İnandığımız gerçekleri tarihi bir sorumluluk olarak aziz milletimizle bir kez daha paylaşıyoruz. Şüphesiz ki güç ve kudret sahibi yalnız ve yalnız Cenab-ı Allah’dır.”

Son Güncelleme: 13.01.2016 15:56
Anahtar Kelimeler:
SAADET PARTİSİ UYARDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38