banner28

Başkan, “Atıl duran tesis hayat buldu”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 20 yıldır atıl vaziyette duran Darıca Bayramoğlu sahilinde ki SGK tesislerini şehrimize kazandırdı

Başkan, “Atıl duran tesis hayat buldu”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 20 yıldır atıl vaziyette duran Darıca Bayramoğlu sahilinde ki SGK tesislerini şehrimize kazandırdı

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:02
Başkan, “Atıl duran tesis hayat buldu”
Kocaeli’nin güzel ilçelerinden Darıca’da 20 yıldır atıl vaziyette duran ve bakımsızlıktan dolayı SGK personelinin de kullanamadığı Sosyal Güvenlik Kurumuna ait tesisler, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun çabasıyla şehrimizde halkın kullanıma kazandırıldı. İçerisinde yüzme havuzu da bulunan tesis Büyükşehir ekiplerinin yoğun çalışmasıyla deniz sezonuna yetiştirilirken, kamuoyundan ve özellikle bayanlardan gelen talep üzerine bu bölge kadınlar plajı olarak hizmete girdi. 
Başkan Karaosmanoğlu SGK’dan devir alınan tesis için yaptığı açıklamada, “Atıl duran bu tesis şimdi hayat buldu. Yoğun girişimlerimiz sonrasında bu dinlenme tesisini ayağa kaldırarak, özellikle kadınlarımızdan gelen talep nedeniyle sadece bayanların kullandığı plaj, yüzme havuzu ve tesisi hizmetin en güzeline layık kadınlarımıza tahsis ettik” dedi. 
KADINLAR PLAJI İHTİYAÇTI, TOPLUM PROJEYİ DESTEKLİYOR
Dünyada ve ülkemizde birçok örnekleri olan kadınlar plajı gibi hizmetlerin bir örneğini Kocaeli’de hizmete girmesiyle bu konuda önemli bir eksiklik de ortadan kaldırıldı. 1972 yılında hizmete açılan ancak günümüzde atıl kalan tesisin SGK’dan devir alınmasıyla, kamunun geçmiş dönemde yapılmış bir atıl yatırımı Kocaelili vatandaşların ihtiyacına karşılık vermesi sağlandı. Geçen yıl itibariyle kadınlar plajının devreye alınması, şimdi de SGK’dan alınan tesisle kentimiz kadınlarının kendine has özel bir yaşam alanı sağlanmış oldu. Her kesimden insanın hizmet aldığı plaj ve tesisler örnek bir proje olarak da dikkat çekiyor. 
“BAYANLARIMIZI DAVET EDİYORUM”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentimizde yaşayan bütün vatandaşları Bayramoğlu sahilinde halka açık olan plaja, bayanlara tahsisli kadınlar plajı ve bu sezon devreye koyulan SGK’dan devir alınan tesise yine ketimizin kadınlarının kullanması için bir kez daha davet etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Darıca ilçemizde sadece bayanlara ayrı plajımız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Haber Merkezivar. Güvenlik hizmetlerini de bayanlar yapıyor. SGK’dan devir aldığımız havuzumuzu ve tesisimizi de hizmete açtık. Sahilde kadınlar plajını zaten geçen yıl açmıştık. SGK’dan devir aldığımız tesisimizde ki havuzu kadınlarımız da kullanabilir” şeklinde açıklama yaptı.

Son Güncelleme: 30.07.2015 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38