Eşini öldürüp kendini ihbar etti

Darıca’da korkunç bir cinayet meydana geldi

Eşini öldürüp kendini ihbar etti

Darıca’da korkunç bir cinayet meydana geldi

11 Kasım 2015 Çarşamba 13:44
 Eşini öldürüp kendini ihbar etti
Olay, Darıca Osman Gazi Mahallesi Eda Sokak No.16 Daire: 10 adresinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Hazal Atmaca Çelik isimli bayanın ailesi, önceki gün polis ekiplerine ulaşarak, kızlarının zorla evde tutulduğunu ve sürekli darp edildiği ihbarında bulundu. Gelen ihbar üzerine polis ekipleri hızla belirtilen adrese gitti. Polis tarafından evde yapılan aramada herhangi bir kimseye ulaşılamadı.
 
ÖLDÜRÜP ARAZİYE ATTI
Daha sonra bu sabaha karşı 03:00 sularında polise şok edici bir ihbar geldi. Hazal Atmaca Çelik’in eşi Emrah Çakır, hem polisi hem de sağlık ekiplerini arayarak, “Ben karımı öldürdüm. Cesedini Darıca Mithatpaşa Caddesi Kroman Çelik fabrikasının yanında bulunan boş alana attım” ihbarında bulundu. Bunun üzerine harekete geçen ekipler hemen ihbarın yapıldığı alana gitti. Arazide yapılan incelemede Hazal Atmaca Çelik’in cesediyle karşılaşıldı. Eşini öldüren, ardından boş araziye atarak kendisini ihbar eden Emrah Çakır ise kayıplara karıştı. Polis ekipleri Emrah Çakır'ı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
KAÇIRARAK EVLENDİ
2013 yılında evlenen Emrah Çakır ile Hazal Atmaca Çelik'in ailesi çiftin ilişkisine sıcak bakmıyordu. Ancak birbirlerini seven ikili daha sonra kaçtı. Ailelerin bir süre ikiliye karşı küs kaldığı ancak daha sonra barıştırıldığı bunun üzerine de 2013 yılında düğün yapıldığı öğrenildi. Öte yandan çiftin 2 yaşında bir çocuğu olduğu bilgisine ulaşıldı. Çevre sakinlerinin iddiasına göre ikili sürekli sorun yaşıyordu. Bir süre önce Hazal Atmaca Çelik'in Emrah Çakır ile kavga ettikten sonra çocuğunu da alarak Eskişehir'deki annesinin yanına gitti. 2-3 gün önce ise Emrah Çakır, Eskişehir'e giderek eşini ikna ederek Darıca'ya geri getirdi. Ancak küçük çocukları ise Eskişehir'de kaldı. Cinayet haberi üzerine Hazal Atmaca Çelik'in ailesi şok yaşadı.

Son Güncelleme: 12.11.2015 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38