Kasiyeri Yaralayan Zanlı Yakalandı

Darıca’da bir makette kasiyerlik yapan Fatma Kartal’ı 16 yerinden bıçaklayan zanlı Manisa’da yakalandı

Kasiyeri Yaralayan Zanlı Yakalandı

Darıca’da bir makette kasiyerlik yapan Fatma Kartal’ı 16 yerinden bıçaklayan zanlı Manisa’da yakalandı

06 Temmuz 2015 Pazartesi 15:57
Kasiyeri Yaralayan Zanlı Yakalandı

Darıca’da bir şahıs girdiği marketin kasiyerini bıçakla yaralayıp kasadaki paraları alarak kayıplara karıştı. Kocaeli Asayiş Şube Amirliğince Manisa’ya geldiği tespit edilen soyguncu Manisa polisini alarm geçirdi. Alınan bilgiye göre, Darıca’da bulunan bir markete gelen soyguncu S.Ç. (27) genç bayan kasiyeri bıçakla tehdit ederek, para istedi. Direnen genç bayanı 16 yerinden bıçaklayan saldırgan yazar kasada bulunan 12 bin lirayı alarak olay yerinden kaçtı.

İKİ POLİS KOVALAMACADA YARALANDI

S.Ç.’nin, Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerince bir internet kafede olduğu tespit edildi. GBT yapmak için yanına giden polis ekiplerini görünce kaçarak uzaklaşmak istedi. Uzun bir kovalamaca sonrası saklandığı inşaatta kıskıvrak yakalandı. Çıkan arbede sonucu iki polis memuru vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Yapılan üst aramasında soygunda çaldığı 12 bin TL de üzerinde çıktı. Olay yerinde gözaltına alınan soyguncu S.Ç. Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık raporu alındıktan sonra ifadesi alınmak üzere Manisa Asayiş Şubeye götürüldü. Polis olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Son Güncelleme: 08.07.2015 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38