Saadet Darıca ilçe kongresi

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini yaptı. Selim Çetinkaya seçilmiş başkan oldu.

Saadet Darıca ilçe kongresi

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini yaptı. Selim Çetinkaya seçilmiş başkan oldu.

08 Şubat 2016 Pazartesi 13:32
Saadet Darıca ilçe kongresi

Saadet Partisi Darıca teşkilatının Salon Kafkas’ta gerçekleştirdiği kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Lütfü Kibiroğlu,İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İlçe Başkanları ile Siyasi Parti Temsilcileri, delegeler ve çok sayıda Darıcalı katıldı.

 İstiklal Marşı, yoklama ve divan heyetinin seçilmesinin ardından ilk olarak konuşmayı Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya yaptı. Konuşmasında‘’Dünyamızda ve ülkemizde yaşanan bütün olumsuzluklara ve kötü gidişata rağmen hiçbir müdahale yok, hükümetin attığı adımlar yanlış… Hayallerin ve ümitlerin solduğu bu zamanda itirazımız var diyen bir topluluğuz biz…Her şeye rağmen yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya düzeninin kurulması için canla başla çalışan, dünya çapında bir teşkilatız. İnsanlığın Saadeti için ülkemizin bazı şartlara ihtiyacı var: Huzur, barış, İnsanHakları, hürriyet, refah, izzet,şeref ve onur… İnsanlığın saadeti için bu şartlar ancak Milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisinde vardır…’’ şeklinde konuştu.

 Saadet Partisi İl Müfettişi Nurettin Çelik konuşmasında, ’’1969 yılında başlayan bir hareketin temsilcileri olarak o günden bugüne her birimizin bir hizmet süresi var. Bizde yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı her birimiz huzur buluyoruz. Bu dava bize bir şey öğretti. Diğer siyasi düşüncelerden farklı olarak bir pencere var. Bu pencereden herkes bakıp farklı şeyler söylüyor. Biz ise o pencereden bakınca bu yapılan çalışmaların birer aldatmaca olduğunu görüyoruz. Bize güzel gösterilen her şey ileride bize sıkıntılı günler yaşatacaktır" diye konuştu.

İl Başkanı Sinan Ejderoğlu yaptığı konuşmasında ise ‘Bu çalışmalarımız ülkemize ve dünyamıza mutlak bir şekilde iyiliklere ve güzellikler vesile olacak. Bizim bu çalışmalarımızın hayırlara vesile olmak ve Allah’ın rızasını kazanmaktan başka amacı yoktur. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizdeki kötü gidişatın sorumlusu değiliz. Şu anda sadece Suriye de değil ülkemiz, dünyamız yangın yerine dönmüş, çevremizdeki tüm coğrafyalarda ise kan ve gözyaşı hâkim… Ülkemizi ve tüm dünyayıkurtuluşa erdirecek olan tek görüş Milli Görüştür’’ dedi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Lütfi Kibiroğlu konuşmasında“biz Saadet Partililer olarak her zaman hakkı savunur ve hakkın hâkim olması için büyük sabır ve gayret ile çalışırız. Çünkü bizim hiçbir şahıs ile işimiz yok…Bizim işimiz davamız…Bizim işimiz Rabbimizin rızasını kazanmaktır. İslam dünyasına baktığımızda İslam Dünyasının hali içler acısı… Eğer Ege ve Akdeniz’de balıktan çok çocuk cesedi çıkıyorsa Allah bunun hesabını soracaktır! Eğer bugün 100 yıllık 1000 yıllık yuvalarını terk edip çoluk çocuk yaşlı genç yollara dökülmüşse Rabbimiz bunun hesabını elbet soracaktır! Biz Milli Görüş olarak bu kötü gidişatı durdurmak için buradayız.İslam ülkelerine lider olmak ve hayallerini kurmak adına…Ama bakıyorsunuz Hükümet başkalarına maşa olmuş ülkemizi uçuruma sürükleyipkomşularımızla düşmanlık ediyor… Herkes zor duruma düştüğünde Türkiye’ye kaçıyor. Peki, biz zor duruma düştüğümüzde nereye kaçacağız? Birlik ve beraberliği sağlamanın tek yolu milli görüşe sımsıkı sarılmaktan geçiyor. İşte Milli Görüş bunun için var! İçimizden bir kişibile kalsa bu davada yahudinin ve siyonizmin uykusunu kaçırmaya yetersiniz…2023 te ne olacak? Türkiye’nin bu yürüyüşle gideceği yer bellidir! Eğer bu istikamette devam edilirse ülkemizin gideceği yer hayırlı olmayacaktır. Bu gidişi durdurmak biz Milli görüşçülerinin elinde, eğer mecliste 20 tane Milli Görüşçü milletvekili olsaydı ülkemizde ve İslam dünyasında bu olayların hiçbiri yaşanmazdı. Ümmetin kurtuluş reçetesi Saadet Partisi’ndedir” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra divana tek liste sunuldu. Listenin okunmasından sonra oy verme işlemine geçildi.

 

Selim Çetinkaya’nın başkan seçildiği liste şöyle;

Asil üyeler; Şemsettin Akyüz, Mustafa Gül, Baki Koçak, Metin Akyüz, Ahmet Altay, Ali İhsan Dede, Hakan Top, Salih Metin, Adnan Baş, Yusuf Demir, Enver Taştan, Abubekir Akyüz, İhsan Çalışan, Muammer Gökburun.

Yedek üyeler; Rıdvan Özay, Muhammed Emin Ekinci, Ensar Kılıç, İbrahim Aydınalp, Emin Gürcan, Ali Kemal Ünal, Şerif Demir, Tayfur Taşova, H. İbrahim Akhan, Abdulkadir Şengül, Osman Çankaya, Recep Gökgöz, Ömer Faruk Altay, Bayram Karacan, Selim Özkan.

İl kongre delegeleri; Selim Çetinkaya, Mustafa Gül, Yusuf Demir, Baki Koçak, Adnan Baş, Muammer Gökburun, Enver Taştan, Şerif Demir, Metin Akyüz, İsa Çalışan, Ahmet Altay, Salih Metin, Hakan Top, Ali Kemal Ünal, Hamza Kara, Bayram Karacan, Muammer Güler, İbrahim Altay, Halit Şengül, Osman Nuri Aydın, Ömer Faruk Altay, Ömer Faruk Gül, Kadir Atmaca, Cevat Çalışkan, Ahmet Koçak, İsmail Akyol, Emre Akyüz, Osman Yıldız, Hilmi Altay, Ali İhsan Dede, Ebubekir Akyüz, Hilmi Kara, İbrahim Aydınalp, Abdülkadir Şengül, Muhammed Emin Ekinci, Gülbey Gül, Osman Zorba, Emin Gülcan, Habip Topçu, Ferhat Aydın, Mustafa Akyürek, Mehmet Özkan, Yusuf Karacan, Selahattin Taşçı, Beyzade Çetinkaya, Ali Çetinkaya, Veysel Çınar, Hüseyin Serin, Şeref Güler, H. İbrahim Akhan, Cemil Koçak, Şemsettin Akyüz, Fatma Aydınalp, Necla Buyurucu, Hanım Dede, Nevin Akyüz, Fatma Şengül, Fahriye Gül, Aynur Metin, Şefika Yılmaz.

 

Son Güncelleme: 08.02.2016 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38