ANAVATAN DERİNCE İLÇE YÖNETİMİ BASINA TANITILDI

Anavatan Partisi Derince İlçe Başkanlığı’na atanan Erkan Örs düzenlediği toplantı ile yönetimini tanıttı

ANAVATAN DERİNCE İLÇE YÖNETİMİ BASINA TANITILDI

Anavatan Partisi Derince İlçe Başkanlığı’na atanan Erkan Örs düzenlediği toplantı ile yönetimini tanıttı

10 Aralık 2014 Çarşamba 11:46
ANAVATAN DERİNCE İLÇE YÖNETİMİ BASINA TANITILDI
 Kısa süre önce Anavatan Partisi Kocaeli oluşumunu tamamladı. Derince İlçe Başkanlığı’na ise Erkan Örs atanmıştı. Anavatan Partisi Derince İlçe Başkanı Erkan Örs önceki gün düzenlediği toplantı ile yönetimini tanıttı. Yenikent Elit Garden CAfe’de düzenlenen toplantıya Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Dilber,İl Başkanı Mustafa Aydemir ve Derince ilçe yöneticileri ile yakınları katıldı.

AHDE VEFA

Toplantıda konuşan Anavatan Partisi Derince İlçe Başkanı Erkan Örs 1986-1988 yıllarında Anavatan Partisi İl Gençlik Kolları’nda görev aldığını çok hareketli zamanlar geçirdiklerini belirterek sözlerine başladı ve şunları söyledi. “bugün buralarda bu durumda olmamızın sebebi Anavatan Partisi’dir. Ben siyasete Anavatan Partisi’nde başladım. Yine Anavatan Partisi’ndeyim. Bunun adına kendi şahsım olarak söylemek gerekirse Ahde Vefa denir. Ben zorlukları ve zor olan her şeyi severim çünkü mücadele etmeyi seven birisiyim”.

SİYASET ARENASINDA VARIZ

Erkan Örs sözlerine şöyle devam etti. “ beni Derince’de yaşayan halkın birçoğu tanır. Derince Kaymakamlığı’nda ve Valilik’te görev yaptım. Özellikler teşkilatım adına Derinceli olarak Derince’deki siyasi arenada var olduğumuzu, iyi ve kötü olan her gidişatın takipçisi olacağımızı bilinmesini isterim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte hareket ederek varlığımızı hissettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Anavatan Partisi Derince İlçe Teşkilatı yönetim kurulu şu şekilde:

Erkan Örs (ilçe Başkanı),Yönetim kurulu üyeleri Savaş Bizimer,Mehmet Kayıhan,Mikdat Kara,Bahadır Kaymaz,Sami Alp Özgencil,Talat Erişkin,İsmail Sakarya

Son Güncelleme: 10.12.2014 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38