banner28
banner23
banner36

Aygün: Çiftçilerimiz İçin Gerekli Tüm Adımları Atıyoruz

Aygün: Çiftçilerimiz İçin Gerekli Tüm Adımları Atıyoruz

Aygün: Çiftçilerimiz İçin Gerekli Tüm Adımları Atıyoruz

Aygün: Çiftçilerimiz İçin Gerekli Tüm Adımları Atıyoruz

20 Mayıs 2021 Perşembe 14:37
Aygün: Çiftçilerimiz İçin Gerekli Tüm Adımları Atıyoruz

Derince’nin köylerinde etkili olan ve mahsullere zarar veren aşırı yağış sonrası bölgeye giderek incelemelerde bulunan Başkan Aygün, “Çiftçilerimizin zararlarının karşılanması ile ilgili gerekli tüm adımları atıyoruz” dedi

Çiftçilerle Görüştü, İncelemelerde Bulundu

Başkan Aygün, Derince'nin köylerinde yaşanan, aşırı yağış ve dolunun ardından bölgeye giderek hem çiftçilerle görüştü hem de tarım arazilerinde incelemelerde bulundu. Yaşanan doğal afetin ardından bölgede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, açıklamasında gerçeği yansıtmayan provokatif haber ve yayınları da şiddetle kınadığını belirtti. Beraberinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Gülcan, Çavuşlu Mahalle Muhtarı İsmail Turan, Tahtalı Mahalle Muhtarı Erkan Tokuç ve Terziler Mahalle Muhtarı Necdet Yüce ile birlikte açıklamalarda bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bölgede etkili yağışın gerçekleştiği ilk an itibariyle gerekli çalışmanın yapıldığına vurgu yaptı.

Provokatif Amaçlı Haber ve Yayınları Kınıyorum

Başkan Aygün açıklamasında şunları söyledi; “Köylerimizde yaşanan aşırı yağış sonrası mahsulleri hasar gören çiftçilerimizin zararlarının karşılanması ile ilgili gerekli tüm adımları atıyoruz. Vatandaşlarımız zararlarının tespiti ve karşılanması konusunda Tarım Müdürlüğü'ne müracaatlarını sürdürüyor. Bizler de bir an önce zararların giderilmesi için konu ile bizzat ilgileniyoruz. Önümüzdeki günlerde zararın tespiti için teknik ekip sahada inceleme yapacak. Biz de belediye olarak bu süreçte üstümüze düşen ne varsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Muhtarlarımızla birlikte halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşanan doğal afetle ilgili muhalif medyanın provokatif amaçlı haber ve yayınlarını şiddetle kınıyorum. Bizler daima vatandaşlarımızın yanındayız”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38