banner28
banner23
banner36

Başkan, ‘’Bir değerimiz dünyaya açılıyor’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediyesi iştiraki olan Çenesuyu Tesislerinde inceleme yaptı.

Başkan, ‘’Bir değerimiz dünyaya açılıyor’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediyesi iştiraki olan Çenesuyu Tesislerinde inceleme yaptı.

06 Ağustos 2015 Perşembe 11:05
Başkan, ‘’Bir değerimiz dünyaya açılıyor’’
Son aylarda kendisini yenileyen ve teknolojik yatırımlarla kapasitesini artıran Çenesuyu tesislerini, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile birlikte inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ihracat anlamında önemli atak yapmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Malta’ya ihracata başlayan ve yakın zamanda Çin’e de ciddi bir su satışı yapacak Çenesuyu’nun gerçekleştirdiği bu atak, ilimizde de takdirle karşılanıyor. Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizin bir değeri dünyaya açılıyor. Bundan dolayı da çok mutluyum. İnanıyorum ki daha başarılı olunacaktır” dedi.
“MALTA’DAN SONRA ÇİN’E DE ÇENESUYU”
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na tesislerin gediği son nokta hakkında bilgi verirken, kapasite artımının gerçekleşmesinin ardından pazar paylarında yaşanan artışın da önemli derecede olduğunu ifade etti. Malta’ya gerçekleştirilen su satışından sonra Çin’in de yüksek miktarda su almak istediğini ifade eden Bulut, önümüzdeki günlerde imzalayacağımız anlaşmayla Malta’ya gerçekleştirilen su satışından sonra Çin’in de yüksek miktarda su almak istediğini ifade eden Bulut, “Önümüzdeki günlerde imzalayacağımız anlaşmayla 400 konteynır su satışı gerçekleştireceğiz” açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 06.08.2015 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38