banner28

Başkan, Derince mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derinceli muhtarlarla bir araya geldi

Başkan, Derince mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derinceli muhtarlarla bir araya geldi

23 Şubat 2014 Pazar 10:46
Başkan, Derince mahalle muhtarlarıyla buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Derince’deki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu muhtar ve muhtar adayları ile Derince’de gelecekte yapılabilecek hizmetlerle ilgili istişarede bulundu. 

 

MUHTARLARLA İLETİŞİM İÇİNDE OLDUK

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda DerinceBelediye Başkanı Aziz Alemdar, AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut da yer aldı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu programdaki konuşmasında muhtarların halkla birebir iletişim içinde olan kişiler olduğunu dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu “Bir mahalle muhtarı o mevkide yaşayan insanları en yakın bilen kişidir. Muhtarlar hizmetin ilk basamağıdır. Mahallesinde neyin eksik olduğunu en iyi onlar bilir. Biz bu açıdan Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımıza önem veriyoruz” dedi. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar da “Muhtarlarımızla sürekli iletişim ve istişare halindeyiz” diye konuştu. Yaklaşan yerel seçimler için tüm muhtar adaylarına başarı dileklerini sunan Başkan Karaosmanoğlu seçimlerin tüm ülkeye hayrlı olmasını diledi. 

Son Güncelleme: 23.02.2014 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38